Miten voi palauttaa poistetun valokuvan?

Arvokkaiden kuvien menettäminen olisi todella surullista. Jos hävität ne vahingossa, voit palauttaa poistetut valokuvat seuraavasti. Lue lisäksi, miten voit siirtää, tallentaa ja hallita valokuviasi etukäteen.

Ennen kuin kokeilet alla olevaa ratkaisua ongelmaasi, tarkista, että laitteessasi on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista seuraavasti, kuinka voit päivittää mobiililaitteesi ohjelmiston.

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Vaihtoehto 1. Galleria-sovellus

Tarkista roskakori
Pidä poistetut kuvat ja videot roskakorissa 30 päivää ennen kuin ne poistetaan pysyvästi.

Vaihe 1.
Valitse Galleria-sovellus > Valikko.
Vaihe 2. Valitse Roskakori > Muokkaa.
Vaihe 3. Valitse palautettavat valokuvat ja napauta Palauta.

Ota roskakori käyttöön
Roskakori on otettava käyttöön ennen kuvien poistamista, jos haluat käyttää sitä.

Vaihe 1. Valitse Galleria-sovellus > Valikko.
Vaihe 2. Valitse Asetukset ja ota roskakori käyttöön valitsemalla Roskakori.

Vaihtoehto 2. Google Kuvat -sovellus

Tarkista roskakori
Kohteet poistetaan roskakorista pysyvästi 60 päivän jälkeen.

Vaihe 1. Avaa Google Kuvat -sovellus ja napauta Kirjasto.
Vaihe 2. Valitse Roskakori ja napauta Valitse.
Vaihe 3. Valitse palautettavat valokuvat ja napauta Palauta.
Vaihe 4. Palauta kohteet napauttamalla ponnahdusikkunaa.

Tarkista tili
Jotkut valokuvat voivat vaikuttaa kadonneen, koska olet eri tilillä.
Tarkista, mille tilille olet kirjautunut. Onko tili sama, johon valokuvat on varmuuskopioitu? Jos ei, kirjaudu ulos ja kirjaudu oikealle tilille.

Vaihtoehto 3. Samsung Cloud

Gallerian synkronointi Samsung Cloudilla on vaihtunut MS OneDrive -palveluun. Tietojen, kuten valokuvien ja videoiden, edellyttää säännöllistä varmuuskopiointia. Lisätietoja on artikkelissa Kuinka voin varmuuskopioida Galaxy-laitteen tiedot automaattisesti

Vaihe 1. Valitse Galleria > napauta Lisää (kolme pistettä) ja valitse Asetukset.

Vaihe 2. Napauta tarvittaessa Cloud sync > Yhdistä, jos sinun on muodostettava yhteys Samsung- ja Microsoft-tileihin.

Vaihe 3. Noudata näytössä annettavia ohjeita, kunnes synkronointi käynnistyy.

Huomautus: Asetukset ja näytön asettelu voivat vaihdella verkkoyhteyden tarjoajan, ohjelmistoversion ja laitteen mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi,- tabletissasi tai -lisälaitteessasi on häiriöitä, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.