Miten alustan muistikortin Galaxy A8-A8+ 2018:lla?

Tietokoneella alustettu muistikortti ei välttämättä ole laitteen kanssa yhteensopiva. Alusta siis muistikortti laitteella.
Muista tehdä varmuuskopio kaikista tärkeistä tiedoista muistikortilla ennen kuin alustat sen. Valmistajan takuu ei kata mahdollisia hävinneitä tietoja, jotka ovat poistuneet käyttäjän tekemien toimenpiteiden vuoksi.
Aloitusnäytöllä ollessasi näpäytä Sovellukset → 2. näpäytä Asetukset → 3. paina Laitteen ylläpito → 4. klikkaa Tallennustila → 5. Näpäytä kolmea pistettä ja kohtaa Tallennusasetukset → paina SD-kortti ja → 7. Klikkaa Alusta.