Miten voin löytää kelloni ja korvanappini käyttämällä Galaxy Wearable -sovellusta?

Jos et tiedä, mihin olet jättänyt Galaxy Watch -kellosi tai Buds-korvanappisi, löydät ne helposti Galaxy Wearable -sovelluksen ehkä hyödyllisimmän toiminnon avulla.

Galaxy Wearable -logo Galaxy Watch -kellon ja Galaxy Buds -korvanappien vieressä.

Yhdistettyäsi Galaxy Watch -kellon tai Buds-korvanapit älypuhelimeesi, voit löytää ne käyttämällä Galaxy Wearable -sovellusta.

Etsi Galaxy Watch -kellosi

Kuva Galaxy Wearable -sovelluksen päänäytöstä "Etsi kelloni" -vaihtoehto korostettuna. Kuva Galaxy Wearable -sovelluksen päänäytöstä "Etsi kelloni" -vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable ja valitse "Etsi kelloni".

Kuva Galaxy Watch -kellon sijainnista ja pyyhkäisyeleestä ylös ponnahdusikkunan vihjeessä. Kuva Galaxy Watch -kellon sijainnista ja pyyhkäisyeleestä ylös ponnahdusikkunan vihjeessä.

Vaihe 2. Pyyhkäise ylös ponnahdusikkunassa. Näytä kello Google™ Maps -kartassa valitsemalla "Navigoi" tai aseta kellosi hälyttämään valitsemalla "Soita".

Huomaathan: Jotta voit löytää kellosi Galaxy Wearable -sovelluksen ja Google™ Maps -kartan avulla, sinulla on oltava Smartthings-sovellus asennettuna puhelimeesi.

Voit ottaa valitsimella käyttöön myös "Ilmoita, kun jää jonnekin" -toiminnon, siltä varalta, että laitteet jäävät kauaksi puhelimesta, ja "Jaa tämän laitteen sijainti" -toiminnon, jos haluat jakaa sijainnin yhteystiedollesi Samsung Members -sovelluksessa.

Huomaathan: Jotta voit jakaa laitteen sijainnin toiselle jäsenelle, sinun on kutsuttava hänet lähettämällä kutsu tai QR-koodi.

Etsi Galaxy Buds -korvanappisi

Kuva Galaxy Wearable -sovelluksen päänäytöstä "Etsi korvanappini"  -vaihtoehto korostettuna. Kuva Galaxy Wearable -sovelluksen päänäytöstä "Etsi korvanappini"  -vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable ja valitse "Etsi korvanappini".

Kuva Galaxy Buds -korvanappien sijainnista ja pyyhkäisyeleestä ylös ponnahdusikkunan vihjeessä. Kuva Galaxy Buds -korvanappien sijainnista ja pyyhkäisyeleestä ylös ponnahdusikkunan vihjeessä.

Vaihe 2. Pyyhkäise ylös ponnahdusikkunassa. Näytä korvanapit Google™ Maps -kartassa valitsemalla "Navigoi" tai aseta korvanappisi hälyttämään valitsemalla "Soita".

Huomaathan: Jotta voit löytää korvanapit Galaxy Wearable -sovelluksen ja Google™ Maps -kartan avulla, sinulla on oltava Smartthings-sovellus asennettuna puhelimeesi.

Voit ottaa valitsimella käyttöön myös "Ilmoita, kun jää jonnekin" -toiminnon, siltä varalta, että laitteet jäävät kauaksi puhelimesta, ja "Jaa tämän laitteen sijainti" -toiminnon, jos haluat jakaa sijainnin yhteystiedollesi Samsung Members -sovelluksessa.

Huomaathan: Jotta voit jakaa laitteen sijainnin toiselle jäsenelle, sinun on kutsuttava hänet lähettämällä kutsu tai QR-koodi.