Miten voin tarkistaa mik android-versio laitteessani on

Samsung-mobiililaitteissa käytetään Googlen suunnittelemaa Android-käyttöjärjestelmää. Android-päivityksiä julkaistaan vuosittain. Päivitetyissä versioissa on uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Pidä Android päivitettynä, jotta saat uudet ominaisuudet, paremman suorituskyvyn ja suojauksen. Lue, miten voit tarkistaa ja päivittää laitteesi Android-version.

Laitteen Android-version tarkistaminen

Android-version tarkistamistapa voi vaihdella hieman laitteessa asennettuna olevan Android-version mukaan. Tarkista Android-versio toimimalla seuraavasti.

Vaihe 1. Avaa Asetukset.

Vaihe 2. Valitse Tietoja puhelimesta. Jos laitteesi on tabletti, napauta Tietoja tabletista.

Android-version tarkistaminen

Vaihe 3. Valitse Ohjelmiston tiedot.

Vaihe 4. Android-versio tulee näkyviin.

Android-version tarkistaminen

Laitteen ohjelmiston päivittäminen

Ohjelmistopäivityksiä on kahta tyyppiä: käyttöjärjestelmän päivitykset ja turvapäivitykset. Huomaathan, että saatavilla olevien päivitysten tyyppi ja versio riippuu laitteesi mallista. Vanhat laitemallit eivät välttämättä tue uusinta päivitystä.

Vaihe 1. Avaa Asetukset.

Vaihe 2. Valitse Ohjelmistopäivitys.

Ohjelmiston päivittäminen

Vaihe 3. Valitse Lataa ja asenna.

Vaihe 4. Päivitys käynnistyy, jos laitteeseen on saatavilla päivityksiä.

Ohjelmiston päivittäminen

Voit ladata ohjelmistopäivitykset tulevaisuudessa automaattisesti ottamalla käyttöön toiminnon Automaattinen lataus Wi-Fi-yhteydellä.

Ohjelmiston päivittäminen

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on häiriöitä, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.