Mitkä ovat Samsungin Kello-sovelluksen toiminnot?

Samsungin Kello-sovellus on toiminto, joka löytyy kaikista Galaxy-laitteista. Sovellus tarjoaa tietoa ajasta ja säästä sekä muita hyödyllisiä tietoja.

Samsungin Kello-sovelluksen erilaisia vaihtoehtoja, sovelluskuvake keskellä.

Samsungin Kello-sovelluksen toiminnot

• Hälytys

”Hälytys”-toiminnolla voit luoda useita hälytyksiä, joissa on erilaisia aikoja, asetuksia ja mukautettuja toimintoja. Ennalta asetettujen hälytysten avulla saat pidettyä kiinni päivärutiineistasi, torkkuasetuksia voit käyttää tarvitessasi hieman lisää lepoaikaa, ja värinätoiminnolla saat lisätehoa hälytykseen. Voit myös asettaa hälytyksen toistumaan päivittäin tai tiettyinä viikonpäivinä.

”Nukkuma-aika”-tila on toiminto, joka muuttaa puhelimesi automaattisesti harmaasävyyn ja mykistää kaikki puhelut/äänet nukkuessasi. Mukana on myös terveellisiä nukkumistottumuksia koskevia vinkkejä, joiden avulla nukut jokaisen yön levollisesti.

Jos puhelimessasi on otettu Bixby käyttöön, voit käyttää erityistä ”Bixby”-asetusta, johon kuuluvat omat äänet ja oma teema. Voit myös synkronoida Samsungin Kello-sovelluksen musiikkisoittimesi tai esimerkiksi Spotify™-sovelluksen kanssa ja luoda mukautettuja ääniä, joilla teet jokaisesta hälytyksestä yksilöllisen.

• Maailmankello

Samsungin Kello-sovelluksessa näytetään aika ja sää automaattisesti sijaintisi mukaan, mutta ”Maailmankello”-toiminnolla voit valita minkä tahansa kaupungin maailmasta ja tarkistaa sen senhetkisen ajan ja sään. Siinä on myös Aikavyöhykkeen muunnin -asetus, jolla näet nykyisen sijaintisi ja valitsemasi kaupungin välisen aikaeron. Jos haluat enemmän vuorovaikutteisuutta, vaihda Maailmankello-asetukset ”Luettelonäkymä”-tilasta ”Karttanäkymä”-tilaan, niin näet tarkasti, missä kukin maailmankelloasetustesi kaupunki sijaitsee.

• Sekuntikello

Sekuntikellolla voit mitata aikaa sekunnin tarkkuudella. Siinä on ”Kierrokset”-toiminto, jonka avulla voit seurata kierrosaikoja sen toimiessa yhtäjaksoisesti. Voit keskeyttää, jatkaa ja jopa kopioida kierroksia, joten tiedot ovat nähtävillä aina, kun ajan seuraaminen on tarpeen.

• Ajastin

Käytä ”Ajastin”-toimintoa, kun haluat tehdä useita asioita samanaikaisesti mutta seurata myös ajan kulumista. Ajastin toimii taustalla, jotta voit keskittyä muihin asioihin (esimerkiksi ruoanlaittoon, treenaamiseen tai opiskeluun) niin kauan kuin haluat jatkuvan kellon katsomisen häiritsemättä.