Reunapaneeleiden toimintojen hyödyntäminen

Reunapaneelit on pikatoiminto, joka on jokaisessa Galaxy-laitteessa ja jonka avulla voit avata suosikkisovelluksesi nopeasti ja helposti. Voit myös määrittää ja muokata reunapaneeleita tarpeidesi mukaan. Lue alta, miten voit parhaiten hyödyntää tätä toimintoa.

Näkymä reunapaneelista.

Reunapaneelien ottaminen käyttöön

Voit ottaa reunapaneelit käyttöön laitteesi asetuksissa. Valitse Näyttö ja napauta valitsinta kohdassa Reunapaneelit.

Nyt voit avata Reunapaneelit käyttämällä pyyhkäisyä vasemmalle puhelimen näytön elevihjeissä.

Näkymä reunapaneeleiden elevihjeistä oikeassa yläkulmassa käyttöönoton jälkeen.

Voit vaihtaa reunapaneeleissa näytettäviä kuvakkeita ja sovelluksia seuraavasti:

Vaihe 1. Siirry laitteen asetuksiin ja valitse luettelosta ”Näyttö”. Vaihe 1. Siirry laitteen asetuksiin ja valitse luettelosta ”Näyttö”.

Vaihe 1. Valitse Asetukset ja ”Näyttö”.

Vaihe 2. Valitse ”Reunapaneelit” näytön yläosasta. Vaihe 2. Valitse ”Reunapaneelit” näytön yläosasta.

Vaihe 2. Valitse ”Reunapaneelit”.

Vaihe 3. Valitse luettelosta ”Paneelit”. Vaihe 3. Valitse luettelosta ”Paneelit”.

Vaihe 3. Valitse ”Paneelit”.

Vaihe 4. Valitse paneelivälilehti, jota haluat käyttää näytön yläosassa. Vaihe 4. Valitse paneelivälilehti, jota haluat käyttää näytön yläosassa.

Vaihe 4. Valitse välilehtipaneeli, jota haluat käyttää.

Huomaathan: Voit myös muokata paneelia tarpeidesi mukaan valitsemalla Muokkaa.

Voit muokata reunapaneeleita tarpeidesi mukaan. Valittuasi Reunapaneelit, valitse tässä näytössä Kahva ja voit muokata useita reunapaneeleiden ominaisuuksia:

• Sijainti: Voit valita reunapaneeleiden elevihjeen sijainnin valitsemalla Vasen tai Oikea.
  • Tyyli: Valitse haluamasi reunapaneelin väri.
  • Läpinäkyvyys: Säädä reunapaneelin läpinäkyvyyspalkkia välillä Pieni ja Suuri.
  • Koko: Säädä reunapaneelin kokopalkkia välillä Pieni ja Suuri.
  • Leveys: Säädä reunapaneelin leveyspalkkia välillä Kapea ja Leveä.
  • Värinä: Ota värinä käyttöön napauttamalla valitsinta, jos haluat, että puhelin värisee, kun kahvaa kosketetaan.

Jos haluat kokeilla muita reunapaneeleita oletuspaneelien lisäksi, voit tehdä sen valitsemalla Paneelit. Valitse sitten Galaxy Store. Täällä voit tutustua uusiin paneeleihin ja asetuksiin, joita voit käyttää reunapaneeleissa.

Huomaathan: Jotkut reunapaneelien asetukset ovat maksullisia.

Voit tarkistaa reunapaneelien uusimman saatavilla olevan version valitsemalla Reunapaneelit ja Tietoja Reunapaneeleista.