S Pen -kynän yhteysongelman ratkaiseminen

S Pen -kynä on erityinen osoitinkynä, joka on saatavilla vain Galaxy-sarjassa ja sen avulla voit nauttia Samsung-laitteistasi täysin. Se on integroitu laitteeseen, jotta voit halutessasi luoda, luonnostella, suunnitella tai tehdä muistiinpanoja liikkeessä. Voit toisinaan huomata, että S Pen -kynässä on viiveitä tai se menettää yhteyden laitteeseen. Seuraavassa on annettu ohjeita yhteysongelmien ratkaisemiseksi, jotta S Pen -kynä toimii moitteettomasti.

Kuva henkilöstä, joka käyttää S Pen -kynää Galaxy-laitteelle.

S Pen -kynä ei muodosta yhteyttä

Jos S Pen -kynä ei muodosta yhteyttä Galaxy-laitteeseen:

1 Varmista, että käytössäsi on oikea S Pen -kynä Galaxy-laitteelle. S Pen -kynät vaihtelevat Galaxy-laitteen mukaan. Niitä ei voi vaihdella, eivätkä ne toimi tukemattomissa laitteissa.
2 Muodosta yhteys uudelleen tai aseta S Pen -kynä uudelleen seuraavasti:
Kuva Galaxy-puhelimen alkunäytöstä pyyhkäise alaspäin -eleellä. Kuva Galaxy-puhelimen alkunäytöstä pyyhkäise alaspäin -eleellä.

Vaihe 1. Siirry alkunäyttöön ja pyyhkäise alaspäin ilmoituspaneelissa.

Kuva ilmoituspaneelista viestillä ”S Pen -kynän yhteys katkennut”. Kuva ilmoituspaneelista viestillä ”S Pen -kynän yhteys katkennut”.

Vaihe 2. Napauta S Pen -kynän yhteyteen liittyvää ilmoitusta.

Kuva ilmoituksesta Aseta S Pen -kynä puhelimeen. Kuva ilmoituksesta Aseta S Pen -kynä puhelimeen.

Vaihe 3. Aseta S Pen -kynä uudelleen näytöllä näkyvien ohjeiden mukaisesti.

Kuva vahvistusviestistä S Pen -kynä on yhdistetty. Kuva vahvistusviestistä S Pen -kynä on yhdistetty.

Vaihe 4. Odota puhelimeen ilmestyvää vahvistusviestiä.

Aseta S Pen -kynä uudelleen:

Alkunäyttö, jossa Asetukset-kuvake on korostettuna. Alkunäyttö, jossa Asetukset-kuvake on korostettuna.

Vaihe 1. Siirry alkunäytöstä kohtaan Asetukset.

Kuva Asetukset-valikosta, jossa Edistykselliset toiminnot on korostettuna. Kuva Asetukset-valikosta, jossa Edistykselliset toiminnot on korostettuna.

Vaihe 2. Vieritä alas ja valitse Edistykselliset toiminnot.

Kuva Edistykselliset toiminnot -näytöstä, jossa S Pen -kynä on korostettuna. Kuva Edistykselliset toiminnot -näytöstä, jossa S Pen -kynä on korostettuna.

Vaihe 3. Valitse S Pen -kynä.

Kuva S Pen -näytöstä, jossa Ilmatoiminnot on korostettuna. Kuva S Pen -näytöstä, jossa Ilmatoiminnot on korostettuna.

Vaihe 4. Valitse Ilmatoiminnot.

Kuva Ilmatoiminnot-näytöstä, jossa Lisää vaihtoehtoja -kuvake on korostettuna. Kuva Ilmatoiminnot-näytöstä, jossa Lisää vaihtoehtoja -kuvake on korostettuna.

Vaihe 5. Napauta Lisää vaihtoehtoja -kuvaketta.

Kuva Ilmatoiminnot-näytöstä, jossa valinta Nollaa S Pen -kynä uudelleen on korostettuna näytön oikeassa yläkulmassa. Kuva Ilmatoiminnot-näytöstä, jossa valinta Nollaa S Pen -kynä uudelleen on korostettuna näytön oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 6. Napauta Nollaa S Pen -kynä uudelleen.

Jos kohtaat yhteysongelmia S Pen -kynän uudelleenasettamisen jälkeen, käynnistä puhelin tai tabletti uudelleen. Laitteen uudelleenkäynnistys voi korjata ongelmat ja auttaa S Pen -kynän yhteyden muodostamisessa.

Huomaa: S Pen -kynän altistaminen magneettisille tai metallisille esineille sekä joillekin kolmannen osapuolen kansille ja näytön suojakalvoille voi aiheuttaa ongelmia. Huolehdi, että näytön suojakalvot ovat puhtaita, hyvässä kunnossa ja Samsungin hyväksymiä.