S Pen Pro -kynän käyttäminen Galaxy Z Fold4 -laitteessa

Yksi Galaxy Z Fold4 -laitteen tärkeimmistä ominaisuuksista on sen käyttö S Pen Pro -kynällä. Useiden muiden toimintojen lisäksi voit piirtää tai kirjoittaa todella mukavasti ja dynaamisesti.

Kuva S Pen Pro -kynästä ja Galaxy Z Fold4 -laitteesta.

Voit yhdistää S Pen Pro -kynän nopeasti ja helposti Galaxy Z Fold4 -laitteeseesi ja tehdä kaiken, mitä olet aina halunnut.

Voit tehdä muistiinpanoja, piirtää, muokata ja paljon muuta. Voit myös jakaa sen helposti muiden laitteiden kanssa Bluetooth-yhteydellä ja sen akun pitkän käyttöajan avulla voit nauttia luomisesta entistä pidempään.

Galaxy Z Fold4 -laitteen kanssa yhteensopivat S Pen -kynät

Jotta saat kaiken mahdollisen irti päivittäisestä elämästäsi, S Pen -kynästä on kaksi versiota, jota voi käyttää Galaxy Z Fold4 -laitteen kanssa.

• S Pen Fold:

Tässä S Pen -kynässä on 1,5 mm:n kärki, joka tekee kirjoittamiseen paperimaisen tuntuman. Tämä laite ei kuitenkaan tue laiteparitoimintoa tai Bluetooth-pariliitosta, joten siinä ei ole langatonta ohjaustoimintoa.

• S Pen Pro:

Tässä laitteessa on Bluetooth-toiminto. Se mahdollistaa myös yhdistetyn laitteen vaihtamisen yhdellä napin painalluksella. S Pen Pro -kynän voi ladata helposti myös USB-C-liitännällä.

Toinen S Pen Pro -kynän etu on, että sen voi paikantaa nopeasti ja helposti SmartThings -sovelluksella sekä muilla Samsung-laitteilla, kuten Galaxy Buds2 Pro -korvanapeilla tai uudella Galaxy Watch5 -kellolla.

Huomaathan: Käytä S Pen -kynää Galaxy Z Fold4 -laitteessa vaihtamalla tila Z Fold -tilaan. Käytä S Pen -tilaa muissa puhelimissa tai tableteissa.

S Pen Fold

S Pen Pro

S Pen -kynän tuetut toiminnot

S Pen -kynällä kirjoittaminen

S Pen -kynällä kirjoittaminen, etä- ja eleohjaus, kynän hakeminen, laitteen vaihtaminen

Ilmatoimintoa tukevat vain seuraavat laitteet: Galaxy Z Fold3, Z Fold4, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Note 10, 10 +, 20, 20 Ultra, Galaxy Tab S6, S7+, S7 FE, jossa on One UI 3.1 tai uudempi järjestelmä.

Koko (mm)

(L x K x S)

7,7 x 132,1 x 7,4

9,5 x 171,04 x 9,14

Paino (g)

6,7

13,8

Akku/latausmenetelmä

Ei tueta

30 mAh / USB-C-lataus

Bluetooth

Ei tueta

5.0

Laitepari

Ei tueta

Tuetaan

Etsi kynä

Ei tueta

Tuetaan

Huomaathan: S Pen Pro -kynän yhdistäminen edellyttää kirjautumista Samsung-tilille kaikkien laitteiden kohdalla.

Voit yhdistää uuden S Pen Pro -kynän puhelimeesi pitämällä painettuna yhdistämispainiketta kolmen sekunnin ajan, kunnes LED-valo alkaa vilkkua. Valitse sitten "Yhdistä" Galaxy Z Fold4 -laitteeseen avautuvassa ponnahdusikkunassa.

S Pen Pro -kynässä on kolme painiketta:

Kuva S Pen Pro -kynästä S Pen Pro -kynän painikkeet merkittyinä.

① Kynäpainike

② Yhdistämispainike

③ Tilanvaihtopainike

Yksi S Pen Pro -kynän loistavista toiminnoista on mahdollisuus käyttää sitä kahdessa eri tilassa riippuen laitteesta, johon se on yhdistetty. Voit valita joko S Pen -tilan tai Z Fold-tilan.

Jos haluat ottaa käyttöön S Pen -tilan, pyyhkäise vasemmalle tilanvaihtopainikkeen päällä.

Huomaathan: Käytä S Pen -kynää Galaxy Z Fold4 -laitteessa vaihtamalla tila Z Fold -tilaan. Käytä S Pen -tilaa muissa puhelimissa tai tableteissa.

Kuva S Pen Pro -kynästä ja pyyhkäisyeleestä vasemmalle tilanvaihtopainikkeen päällä S Pen -tilan ottamiseksi käyttöön.

Jos haluat ottaa käyttöön Z Fold-tilan, pyyhkäise oikealle tilanvaihtopainikkeen päällä.

Kuva S Pen Pro -kynästä ja pyyhkäisyeleestä oikealle tilanvaihtopainikkeen päällä Z Fold -tilan ottamiseksi käyttöön.

Jos hävität S Pen Pro -kynäsi:

Avaa SmartThings -sovellus → Valitse Laitteet → Valitse rekisteröity S Pen Pro -kynä → Etsi laite → Katso S Pen Pro -kynän sijainti.

Kuva SmartThings Find -näytöstä S Pen Pro -kynän sijaintikuvake korostettuna.