Samsung Galaxyn Sää-pienoisohjelman automaattinen päivittäminen liikkeellä

Galaxyn Säätoiminto on päivitetty Android 13 OS -järjestelmässä (One UI5). Tämä päivitys sisältää automaattisen päivitystoiminnon säätietojen automaattiseksi päivittämiseksi, kun puhelin havaitsee liikettä.

Kuva Samsung Galaxy -laitteesta sään innoittamalla taustakuvalla ja Sää-pienoisohjelmalla.

Automaattisen päivityksen käyttöönottaminen liikkeellä

Kuva Sää-pienoisohjelmasta aloitusnäytössä, valittuna. Kuva Sää-pienoisohjelmasta aloitusnäytössä, valittuna.

Vaihe 1. Tarkista Sää-pienoisohjelma aloitusnäytössä. Jos pyöreä painike tietojen päivittämiseksi on näkyvissä, napauta Sää-pienoisohjelmaa. Kun automaattinen päivitystoiminto on pois käytöstä, Sää-pienoisohjelma sisältää päivityskuvakkeen. Sen avulla säätiedot voidaan päivittää manuaalisesti. Jos kuvaketta ei ole näkyvissä, automaattinen päivitys on käytössä.

Kuva Sää-pienoisohjelman korostetusta Valikko-kuvakkeesta. Kuva Sää-pienoisohjelman korostetusta Valikko-kuvakkeesta.

Vaihe 2. Napauta Valikko-kuvaketta.

Kuva Sää-pienoisohjelman korostetusta Asetukset-kuvakkeesta. Kuva Sää-pienoisohjelman korostetusta Asetukset-kuvakkeesta.

Vaihe 3. Napauta Asetukset.

Kuva Sää-pienoisohjelman asetuksista ja Ota automaattinen päivitys käyttöön liikkeellä -vaihtopainike. Kuva Sää-pienoisohjelman asetuksista ja Ota automaattinen päivitys käyttöön liikkeellä -vaihtopainike.

Vaihe 4. Napauta "Automaattinen päivitys liikkeellä".

Kuva päivitetystä Sää-pienoisohjelmasta aloitusnäytössä ilman manuaalista päivityskuvaketta. Kuva päivitetystä Sää-pienoisohjelmasta aloitusnäytössä ilman manuaalista päivityskuvaketta.

Vaihe 5. Manuaalinen päivityskuvake ei ole enää näkyvissä, kun automaattinen päivitys on käytössä. Sää-pienoisohjelma päivittyy nyt automaattisesti, kun puhelin havaitsee liikettä.