Samsung Members -sovelluksen vianmäärityksen käyttäminen Galaxy-puhelimessa

Samsung Members tarjoaa tukipalveluita asiakkaille, kuten ratkaisuja ongelmiin, ja käyttäjät voivat lähettää sen avulla kysymyksiä ja virheraportteja. Voit myös jakaa tietoa muiden Galaxy-yhteisön käyttäjien kanssa tai lukea uusimpia uutisia ja vinkkejä. Samsung Members voi auttaa ratkaisemaan ongelmia, joita saatat kohdata laitteen käytössä.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Puhelimen vianmääritys Samsung Members -sovelluksella

Voit tehdä testejä ja varmistaa, että puhelimesi toimii oikein käyttämällä Samsung Members -sovelluksen Vianmääritys-toimintoa. Tee vianmääritys Samsung Members -sovelluksen Vianmääritys-toiminnolla noudattamalla alla olevia ohjeita.

Pluskuvake ja Pyydä apua valittuna Samsung members -sovelluksessa. Pluskuvake ja Pyydä apua valittuna Samsung members -sovelluksessa.

Vaihe 1. Avaa Samsung Members -sovellus ja näytä lisää vaihtoehtoja napauttamalla pluskuvaketta. Voit myös napauttaa Pyydä apua.

Vianmääritys valittuna. Vianmääritys valittuna.

Vaihe 2. Valitse Vianmääritys.

Aloita valittuna. Aloita valittuna.

Vaihe 3. Jos haluat tehdä kaikki Vianmääritys-tarkistukset, valitse Aloita.

Valintanäyttö Valintanäyttö

Vaihe 4. Galaxy-puhelin tekee kaikki tarkistukset. Noudata näytössä annettavia ohjeita ja viimeistele tarkistus.

Vianmääritysvalikko. Vianmääritysvalikko.

Vaihe 5. Jos haluat tarkistaa vain tietyn asetuksen, aloita tarkistus napauttamalla kyseistä asetusta.

Virheilmoituksen lähettäminen

Samsung Members -sovelluksella voit lähettää virheilmoituksen puhelimen vianmääritystä varten. Voit lähettää ilmoituksia erilaisista ongelmista, kuten laitteen hitaus, ylikuumeneminen, järjestelmä/asetukset ja paljon muuta. Katso alta, kuinka voit lähettää virheilmoituksen.

Pluskuvake valittuna. Pluskuvake valittuna.

Vaihe 1. Avaa Samsung Members -sovellus ja näytä lisää vaihtoehtoja napauttamalla pluskuvaketta.

Virheilmoitukset valittuna. Virheilmoitukset valittuna.

Vaihe 2. Napauta Virheilmoitukset.

Virheilmoituksen kategoriat. Virheilmoituksen kategoriat.

Vaihe 3. Valitse kategorioiden luettelosta laitettasi vastaava ongelma.

Virheilmoituksen tiedot. Virheilmoituksen tiedot.

Vaihe 4. Kirjoita ongelman tiedot tai liitä video tai näyttökuva, jotta ongelmasi on helpompi ymmärtää. Lähetä ilmoitus painamalla Lähetä-kuvaketta.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Samsung Members -sovelluksen käyttäminen

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi , tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Lue lisää virheilmoituksen lähettämisestä.