Samsung-näppäimistön hyödyllisten toimintojen käyttäminen Galaxy-puhelimella

Tässä kerrotaan joistakin hyödyllisistä toiminnoista, joita voit käyttää Samsung-näppäimistöllä. Voit helposti peruuttaa tai toistaa edellisen toiminnon ja käyttää kääntäjää, äänentunnistusta ja Samsung Pass -toimintoa näppäimistön avulla. Lue ohjeet alta.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Peruuta ja toista toiminto Samsung-näppäimistöllä

Sen sijaan, että pyyhkisit kirjoittamasi tekstin poistopainikkeella, voit peruuttaa toiminnon pyyhkäisemällä näppäimistöä vasemmalle kahdella sormella. Jos haluat palauttaa poistetun tekstin takaisin, pyyhkäise näppäimistöä kahdella sormella oikealle.

• Peruuta: Pyyhkäise vasemmalle.
Näppäimistö peruuta.
  • Palauta: Pyyhkäise oikealle.
Näppäimistö palauta.

Näppäimistön syötetyypin vaihtaminen helposti

Voit vaihtaa näppäimistön syötteen tyypin asetuksia helpommin ja nopeammin, kun käytät Samsung-näppäimistöä. Sinun ei tarvitse avata asetuksia aloitusnäytöstä. Jos haluat vaihtaa näppäimistön muotoa käyttäessäsi Samsung-näppäimistöä, noudata alla olevia ohjeita.

Näppäimistön muoto vaihe 1. Näppäimistön muoto vaihe 1.

Vaihe 1. Napauta näppäimistökuvaketta näppäimistön alalaidassa.

Näppäimistön muoto vaihe 2. Näppäimistön muoto vaihe 2.

Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta Samsung-näppäimistön oikealla puolella.

Näppäimistön muoto vaihe 3. Näppäimistön muoto vaihe 3.

Vaihe 3. Valitse Kieli ja tyypit.

Näppäimistön muoto vaihe 4. Näppäimistön muoto vaihe 4.

Vaihe 4. Valitse käyttämäsi kieli.

Näppäimistön muoto vaihe 5. Näppäimistön muoto vaihe 5.

Vaihe 5. Valitse kielen syötetyyppi, jota haluat käyttää.

Samsung-näppäimistön kääntäjätoiminnon käyttäminen

Voit käyttää kääntäjätoimintoa Samsung-näppäimistöllä. Käännä tekstiä helposti Samsung-näppäimistöllä noudattamalla alla olevia ohjeita.

Näppäimistön kääntäjätoiminto vaihe 1. Näppäimistön kääntäjätoiminto vaihe 1.

Vaihe 1. Napauta lisävaihtoehtoja (kolme pistettä) näppäimistön oikeassa yläkulmassa.

Näppäimistön kääntäjätoiminto vaihe 2. Näppäimistön kääntäjätoiminto vaihe 2.

Vaihe 2. Valitse Käännä.

Näppäimistön kääntäjätoiminto vaihe 3. Näppäimistön kääntäjätoiminto vaihe 3.

Vaihe 3. Valitse kieli, jolla kirjoitat ja kieli, jolle teksti käännetään.

Näppäimistön kääntäjätoiminto vaihe 4. Näppäimistön kääntäjätoiminto vaihe 4.

Vaihe 4. Kirjoita teksti ja napauta Käännä-painiketta.

Sanelutoiminto

Samsung-näppäimistöllä voit syöttää tekstiä sanelemalla. Toimi seuraavasti.

Vaihe 1. Napauta mikrofonikuvaketta näppäimistön ylälaidassa.

Vaihe 2. Sanele heti, mitä haluat kirjoittaa, ja napauta liikkuvaa mikrofonikuvaketta. Sanelusi muutetaan tekstiksi ja syötetään oikein.

Näppäimistön sanelutoiminto vaihe.

Samsung Pass -toiminto näppäimistössä

Jos käytät Samsung Pass -toimintoa Galaxy-puhelimella, voit poimia helposti Samsung Pass -tiedot ja käyttää niitä Samsung-näppäimistössä. Käytä Samsung Pass -toimintoon turvallisesti tallennettuja tietoja helposti ja kätevästi noudattamalla alla olevia ohjeita.

Vaihe 1. Napauta lisävaihtoehtoja (kolme pistettä) näppäimistön oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 2. Napauta Samsung Pass -kuvaketta.

Vaihe 3. Kun henkilöllisyytesi on varmistettu, näkyviin tulee tilinumero, joka on tallennettu Samsung Pass -toimintoon. Napauta tilinumeroa ja se syötetään teksti-ikkunaan. Myös muut kortin tiedot, osoitteet, tunnukset ja salasanat voidaan tallentaa ja poimia milloin tahansa.

Lue lisää Samsung Pass -toiminnosta Samsungin verkkosivuilta.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi , tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Lue lisää virheilmoituksen lähettämisestä.