Samsung-videoeditorin käyttäminen

Samsung-videoeditorin avulla Galaxy-laitteiden käyttäjät voivat tehdä muutoksia videoihinsa helposti ja nopeasti.

Kuva Galaxy-laitteesta ja muokkauskuvakkeista tallennettaessa videota.

Huomaathan: Samsung-videoeditori on käytettävissä S20-malleissa ja sitä uudemmissa malleissa.

Mitä Samsung-videoeditorilla voi tehdä?

Muokkaa videotasi toimimalla seuraavasti.

Kuva galleriakuvakkeesta. Kuva galleriakuvakkeesta.

Vaihe 1. Avaa kamerasovellus.

Kuva galleriasta video valittuna. Kuva galleriasta video valittuna.

Vaihe 2. Valitse muokattava video napauttamalla.

Kuva muokkauskuvakkeesta. Kuva muokkauskuvakkeesta.

Vaihe 3. Napauta muokkauskuvaketta.

Muokkaustyökalut

Poista kohdat, joita et halua videoon, tai lyhennä videota.

Kuva leikkauskuvakkeesta. Kuva leikkauskuvakkeesta.

Vaihe 1. Napauta leikkauskuvaketta.

Kuva valitusta muokkaustoiminnosta korostettuna. Kuva valitusta muokkaustoiminnosta korostettuna.

Vaihe 2. Valitse videon alku ja loppu käyttämällä näytön alalaiden valkoisia liukupalkkeja.

Vaihda videon suuntausta.

Kuva muutoskuvakkeesta. Kuva muutoskuvakkeesta.

Napauta muutoskuvaketta ja sitten kääntämiskuvaketta.

Muuta video peilikuvaksi.

Kuva kiertokuvakkeesta. Kuva kiertokuvakkeesta.

Napauta kiertokuvaketta.

Lisää kuvatekstejä, tekstityksiä ja tarroja tai piirrä.

Kuva koristekuvakkeesta. Kuva koristekuvakkeesta.

Vaihe 1. Napauta koristekuvaketta.

Kuva piirros-, tarra- ja tekstivaihtoehdoista. Kuva piirros-, tarra- ja tekstivaihtoehdoista.

Vaihe 2. Valitse piirtäminen, tarrat tai teksti.

Muuta videon ulkoasua.

Kuva suodatinkuvakkeesta. Kuva suodatinkuvakkeesta.

Vaihe 1. Napauta suodatinkuvaketta.

Kuva suodattimista ja liukupalkista. Kuva suodattimista ja liukupalkista.

Vaihe 2. Selaa suodattimia vierittämällä liukupalkkia.

Kuva valitun suodattimen tallennuspainikkeesta. Kuva valitun suodattimen tallennuspainikkeesta.

Vaihe 3. Tallenna valitsemasi suodatin napauttamalla Tallenna.

Viimeistele video lisäämällä suosikkimusiikkisi.

Kuva äänikuvakkeesta. Kuva äänikuvakkeesta.

Vaihe 1. Napauta äänikuvaketta.

Kuva taustamusiikin lisäyspainikkeesta. Kuva taustamusiikin lisäyspainikkeesta.

Vaihe 2. Valitse Lisää taustamusiikki.

Kuva musiikin valitsemisesta. Kuva musiikin valitsemisesta.

Vaihe 3. Valitse taustamusiikki napauttamalla.

Kuva videon ja musiikin äänenvoimakkuuden tasoista. Kuva videon ja musiikin äänenvoimakkuuden tasoista.

Vaihe 4. Säädä videon ja musiikin äänenvoimakkuuden tasoja napauttamalla.

Huomaathan: Tiedostokooltaan suurien tai suuren resoluution videoiden tallentaminen voi kestää muutaman minuutin.