Siirtyminen iOS-puhelimesta Samsung-puhelimeen

Smart Switch -siirtotoiminnolla voit siirtää kaiken sisältösi saumattomasti iOS-puhelimesta Samsung Galaxy -puhelimeen. Voit myös varmuuskopioida iOS-laitteesi ja synkronoida tiedot Mac- tai pöytätietokoneeseen käyttämällä Smart Switch -toimintoa.

Ennen kuin kokeilet alla olevaa ratkaisua ongelmaasi, tarkista, että laitteessasi on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista seuraavasti, kuinka voit päivittää mobiililaitteesi ohjelmiston.

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

iOS-puhelimen sisällön siirtäminen langattomasti

Kun olet valmis, sisällön siirtäminen iCloud-pilvipalvelusta uuteen puhelimeen on helppoa. Muista, että iOS-laitteen tiedot on synkronoitava iCloud-pilvipalveluun ennen siirtämistä.

Vaihe 1. Avaa Smart Switch uudessa Galaxy-puhelimessa.

Vaihe 2. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät Smart Switch -toimintoa, sinun on hyväksyttävä palveluehdot napauttamalla Hyväksy ja sen jälkeen Salli.

Vaihe 3. Napauta sitten Vastaanota tiedot. Napauta iPhone/iPad ja sen jälkeen Hae tiedot iCloudista näytön alalaidassa.

Vaihe 4. Anna Apple ID -tunnus ja salasana ja napauta Kirjaudu iCloudiin.

Vaihe 5. Syötä vahvistuskoodi ja napauta OK. Valitse siirrettävät tiedot ja napauta Tuo.

iCloudista voi siirtää seuraavat tiedot:

• Henkilökohtainen sisältö: Yhteystiedot, kalenteri ja muistiinpanot.
  • Sovellusten tiedot: Valokuvat, videot (ei DRM-sisältöä) ja asiakirjat.
  • Asetukset jne. Wi-Fi ja hälytykset.

Huomautus:

• Varmista, että viimeisin sisältö on valmiina siirrettäväksi synkronoimalla iOS-puhelin iCloudiin.
  • Valitse iOS-puhelimessa Asetukset ja napauta Apple ID. Napauta iCloud ja valitse synkronoitavat tiedot. Synkronointi tapahtuu automaattisesti.

Voit käyttää myös USB-kaapelia sisällön siirtämiseen iOS-puhelimen ja uuden Galaxy-puhelimen välillä.

Tarvitset kuitenkin iOS-kaapelin, joka tuli iOS-puhelimesi mukana, sekä Micro-USB–USB-sovittimen (OTG-kaapelin). Varmista myös, että molemmat puhelimet on ladattu valmiiksi, koska niitä ei voi ladata siirtämisen aikana.

Vaihe 1. Avaa Smart Switch uudesta Galaxy-puhelimesta ja napauta Vastaanota tiedot.

Vaihe 2. Napauta iPhone/iPad. Liitä puhelimet toisiinsa käyttämällä iOS-puhelimen latauskaapelia ja USB–OTG-sovitinta, joka tuli Galaxy-puhelimen mukana.

Vaihe 3. Napauta Luota iOS-puhelimessa. Napauta Seuraava Galaxy-puhelimessa. Valitse siirrettävä sisältö ja napauta Siirrä.

Vaihe 4. Valitse ladattava sovellus Google Play Store -sovelluskaupasta ja napauta Asenna.

Vaihe 5. Kun olet valmis, viimeistele asennus napauttamalla uudessa puhelimessa Seuraava.

USB-kaapelilla voi siirtää seuraavat tiedot:

• Henkilökohtainen sisältö: Yhteystiedot, kalenteri, viestit, muistiinpanot ja kirjanmerkit.
  • Sovellusten tiedot: Valokuvat, musiikki (ei DRM-sisältöä), videot (ei DRM-sisältöä), asiakirjat, sovellukset ja äänimuistiot.
  • Asetukset tms.: Taustakuvat, lukitusnäytön kuvat, etusivun kuvat, Wi-Fi ja kello.

Huomautus: USBO–OTG-sovitin toimitetaan Galaxy S10+-, S10-, S10e-, Note10+-, Note10+ 5G- ja Z Flip -puhelimien mukana.

Harkitse myös iOS-puhelimen sisällön varmuuskopiointia tietokoneelle.

Vaihe 1. Lataa ja asenna iTunes tietokoneeseen ja avaa iTunes.

Vaihe 2. Liitä iOS-puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla.

Vaihe 3. Napauta iPhone-kuvaketta, valitse Lataa ja palauta manuaalisesti ja valitse sitten Varmuuskopioi nyt.

Vaihe 4. iTunes aloittaa tietojen varmuuskopioinnin.

Harkitse myös iOS-puhelimen sisällön varmuuskopiointia Mac-tietokoneeseen.

Vaihe 1. Avaa Finder.

Vaihe 2. Liitä iOS-puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla.

Vaihe 3. Etsi iPhone Finderin vasemmasta sivupalkista ja napauta sitä.

Vaihe 4. Valitse Varmuuskopiot ja sitten Varmuuskopioi nyt.

Vaihe 5. Finder aloittaa tietojen varmuuskopioinnin.

Sinulla on oltava iPhone-varmuuskopiot iTunes- tai Finder-sovelluksesta Windows- tai Mac-tietokoneellasi.

Vaihe 1. Liitä vanha puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla ja napauta puhelimesta Salli.

Vaihe 2. Avaa Smart Switch tietokoneessa ja valitse Palauta.

Vaihe 3. Valitse Valitse varmuuskopiotiedot ja vaihda varmuuskopiotyypiksi iTunes-varmuuskopio.

Vaihe 4. Valitse palautettavat kohteet ja napauta OK.

Vaihe 5. Napauta Palauta nyt ja Smart Switch aloittaa iPhone-puhelimen tietojen palauttamisen Galaxy-laitteeseen.

Huomautus: Asetukset ja näytön asettelu voivat vaihdella verkkoyhteyden tarjoajan, ohjelmistoversion ja laitteen mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi,- tabletissasi tai -lisälaitteessasi on häiriöitä, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.