Siirtymispalkin piilottaminen Galaxy-laitteessa

Voit mukauttaa Galaxy-laitteita toimimaan haluamallasi tavalla. Voit mukauttaa laitettasi helpommaksi, dynaamisemmaksi ja intuitiivisemmaksi tarpeidesi mukaan. Siksi Galaxy-laitteissa myös siirtymispalkin määrittäminen on mahdollista.

Näkymä Galaxy-laitteen päänäytöstä oletusarvoinen siirtymispalkki valittuna.

Piilottamalla siirtymispalkin voit tarkastella tiedostoja ja käyttää sovelluksia suuremmalla näytöllä. Jos haluat piilottaa siirtymispalkin, toimi seuraavasti:

1 Avaa "Asetukset" ja valitse "Näyttö".
2 Vieritä alas kohtaan "Siirtymispalkki" ja napauta sitä.
3 Sinulla on kaksi vaihtoehtoa, "Painikkeet" ja "Pyyhkäisyeleet". Oletusasetus on "Painikkeet". Jos haluat piilottaa siirtymispalkin, valitse "Pyyhkäisyeleet".
4 Tässä vaihtoehdossa voit valita joko "Pyyhkäise alhaalta" tai "Pyyhkäise sivuilta ja alhaalta". Pääset tähän valintaan napauttamalla "Lisää vaihtoehtoja" -painiketta kohdan "Pyyhkäisyeleet" alapuolella.
5 Jos valitset "Pyyhkäise sivuilta ja alhaalta", voit määrittää "Eleen herkkyys" -asetuksen.

Huomaathan: Jos käytät suojakoteloa, eleiden käyttäminen saattaa olla vaikeaa näytön reunassa. Tässä tapauksessa on suositeltavaa käyttää suurempaa herkkyyttä. Jos teet joskus vahingossa tahattomia eleitä, kokeile pienempää herkkyyttä.

Jos valitse "Pyyhkäisyeleet", siirtymispalkki piilotetaan ja elevihjeet tuovat sen näkyviin. Jos haluat piilottaa elevihjeet näytön alalaidasta, kun valitset "Pyyhkäisyeleet", ota ne pois käytöstä napauttamalla elevihjeiden valitsinta.

Siirtymispalkissa on painikkeet, joilla voit selata näyttöjä ja sovelluksia mahdollisimman nopeasti.

Kun avaat näytön, painikkeet tulevat näkyviin näytön alareunan siirtymispalkkiin.

Huomaathan: Painikkeiden toiminnot voivat vaihdella riippuen käytettävästä sovelluksesta tai muusta käyttöympäristöstä.

Ei. Painikkeet on määritetty oletuksena eikä niitä voi muuttaa. Painikkeet ovat:

• Viimeksi käytettyjen painike.
  • Kotipainike.
  • Paluupainike.