Turvallisuutta koskevat varotoimet käytettäessä Galaxy-laitetta

Galaxy-tuotteiden sisäänrakennetut litiumioniakut varastoivat runsaasti virtaa, ja väärinkäytöstä tai epäasianmukaisesta käytöstä voi koitua henkilö- tai materiaalivahinkoja. Käyttäjän turvallisuuden varmistamiseksi ja omaisuusvahinkojen välttämiseksi seuraavat ohjeet on luettava huolellisesti ja tuotetta on käytettävä oikein.

Kuva avatusta Galaxy Flip -laitteesta vasten akun tilaa kuvaavaa grafiikkaa.

Galaxy-laitteiden akkujen pitäminen turvassa

Kuva Samsung Galaxy -puhelimesta, -nappikuulokkeista ja -kellosta yhdessä langattomassa laturissa.
  • Älä käytä vaurioituneita virtajohtoja tai pistokkeita tai löysiä pistorasioita.
  • Älä kosketa laitetta, virtajohtoja, pistokkeita tai pistorasiaa märillä käsillä tai muilla märillä kehonosilla.
  • Älä vedä virtajohtoa liian voimakkaasti kytkiessäsi sitä irti.
  • Käytä valmistajan hyväksymiä akkuja, latureita, lisävarusteita ja tarvikkeita.
  • Älä pudota laitetta tai iske sitä voimakkaasti.
  • Älä säilytä laitetta lämmittimien, mikroaaltouunien, kuumien ruoanlaittovälineiden tai suurpainesäiliöiden läheisyydessä tai sisällä.
  • Älä käytä tai säilytä laitetta paikoissa, joissa on runsaasti pölyä tai ilmassa leijuvaa materiaalia.
  • Älä anna monitoimiliitännän ja laturin pienen pään koskettaa johtavaa materiaalia, kuten nesteitä, pölyä, metallijauheita ja lyijykynän lyijyä.
  • Älä kosketa monitoimiliitäntää terävillä esineillä tai kohdista monitoimiliitäntään iskua.
  • Älä pure tai ime laitetta tai akkua.
  • Älä liitä laturin positiivista ja negatiivista napaa suoraan yhteen.
  • Älä käytä laitetta ulkona ukkosmyrskyn aikana.
  • Älä käytä laitetta lähellä sellaisia laitteita tai laitteistoja, jotka voivat lähettää radiotaajuuksia, esim. äänentoistojärjestelmät tai radiomastot.
  • Sammuta laite mahdollisesti räjähdysherkissä ympäristöissä.

Galaxy-puhelimen turvallinen käyttö

Kuva latautuvasta Galaxy-laitteesta, jonka näytöllä näkyy akun latautumisen edistyminen.
  • Pidä laite kuivana.
  • Älä säilytä laitetta metalliesineiden, kuten kolikoiden, avainten ja korujen, kanssa.
  • Älä säilytä laitetta magneettikenttien läheisyydessä.
  • Vältä laitteen koskettamista sen ylikuumentuessa. Jos näin ei toimita, seurauksena voi olla lieviä palovammoja, punoitusta ja ihon pigmentoitumista.
  • Älä altista kameran linssiä voimakkaille valonlähteille, kuten suoralle auringonvalolle.
  • Jos laitteen kamerassa on salama tai valo, älä käytä sitä lähellä ihmisten tai lemmikkien silmiä.
  • Sammuta laite mahdollisesti räjähdysherkissä ympäristöissä.
  • Älä pudota laitetta tai kohdista siihen iskuja.
  • Älä pura, muuta tai korjaa laitetta.
  • Älä käytä laitetta sairaalassa, lentokoneessa tai missään ajoneuvossa, jolle radiotaajuus voi aiheuttaa häiriöitä.
  • Jos käytät kuulolaitetta, pyydä valmistajalta lisätietoa radiohäiriöistä.
  • Käytä valmistajan hyväksymiä akkuja, latureita, lisävarusteita ja tarvikkeita.