Vain määritys Galaxy-puhelimessa, joka ei yhdistä Wi-Fi-verkkoon

Jos sinulla on vaikeuksia yhdistää puhelimesi Wi-Fi-verkkoon, sinun on tarkistettava, onko syynä Wi-Fi-signaalin puuttuminen vai että siihen ei voi yhdistää. Lue alla olevista ohjeista, kuinka saat yhteyden Wi-Fi-verkkoon.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Entä jos Wi-Fi-verkkoa ei havaita?

Wi-Fi-verkon yhdistämisongelmaan on useita mahdollisia syitä. Esimerkiksi reititin ei välttämättä toimi oikein tai puhelimesi verkkoasetuksissa voi olla ongelmia.

1. Varmista, että reititin on käytettävissä

Tarkista, että reititin toimii oikein. Varmista, että reitittimeen on kytketty virta, se on yhteydessä Internetiin ja että puhelin on reitittimen kantaman alueella. Lisäksi jos yhteen reitittimeen on yhdistetty liian monta laitetta, Wi-Fi-verkkoa ei välttämättä havaita.

Wi-Fi-reititin

Huomautus: Reitittimen näyttö voi olla erilainen eri laitteissa. Tarkista se reitittimen tarjoajalta.

2. Käynnistä laite uudelleen

Kokeile Galaxy-puhelimen, reitittimen ja modeemin käynnistämistä uudelleen.

Vaihe 1. Käynnistä puhelin uudelleen napauttamalla virtakuvaketta pikapaneelissa ja napauta Käynnistä uudelleen.

Vaihe 2. Sammuta reititin ja modeemi ja kytke niiden virta uudelleen. Sammuta reititin ja modeemi irrottamalla virtapistoke ja kytkemällä se uudelleen ja kytke sen jälkeen virta.

Vaihe 3. Tarkista kunkin laitteen uudelleenkäynnistämisen jälkeen, onko ongelma korjaantunut.

3. Määritä verkkoasetukset uudelleen

Määritä verkkoasetukset uudelleen näiden ohjeiden mukaan ja käynnistä Wi-Fi-verkko uudelleen.

Vaihe 1. Valitse Asetukset  ja valitse Yleiset asetukset.

Vaihe 2. Valitse Määritä uudelleen.

Määritä verkkoasetukset uudelleen, vaihe 1

Vaihe 3. Valitse Määritä verkkoasetukset.

Vaihe 4. Napauta Määritä asetukset -painiketta.

Määritä verkkoasetukset uudelleen, vaihe 2

Vaihe 5. Napauta Määritä-painiketta.

Määritä verkkoasetukset uudelleen, vaihe 3

Huomautus: Kun nämä verkkoasetukset määritetään uudelleen, Wi-Fi-verkon tiedot, matkanpuhelinverkon ja Bluetooth-yhteys määritetään uudelleen.

4. Käynnistä laite uudelleen turvallisessa tilassa

Yritä muodostaa Wi-Fi-yhteys turvallisessa tilassa. Jos Wi-Fi-yhteyden muodostaminen onnistuu turvallisessa tilassa, ongelman voi aiheuttaa puhelimeesi ladattu sovellus, ja kyseisen sovelluksen asennus on poistettava. Voit etsi sovellusta, joka aiheuttaa ongelman, poistamalla sovelluksia aloittaen viimeksi asennetusta.

Vaihe 1. Avaa Pika-asetukset. Napauta virtakuvaketta näytön ylälaidassa.

Vaihe 2. Pidä painettuna Katkaise virta, kunnes turvallisen tilan kuvake tulee näkyviin.

Vaihe 3. Käynnistä laite turvallisessa tilassa napauttamalla Turvallinen tila. Jos olet turvallisessa tilassa, näet Turvallinen tila -merkin näytön alalaidassa.

Wi-Fin turvallinen tila

5. Varmista, että käytät oikeaa Wi-Fi-verkon salasanaa

Jos Wi-Fi-verkon kuvakkeessa on lukko, verkko on suojattu salasanalla. Varmista, että kirjoitat salasanan oikein. Wi-Fi-salasanoissa isot ja pienet kirjaimet ovat merkitseviä.

Salasanalla lukittu Wi-Fi

6. Palauta tehdasasetukset

Jos edellä esitetyt menetelmät eivät toimi, voit palauttaa laitteen tehdasasetukset, jotka laitteessa oli, kun se käynnistettiin ensimmäisen kerran.

Vaihe 1. Valitse Asetukset  ja valitse Yleiset asetukset.

Vaihe 2. Valitse Määritä uudelleen ja napauta Tehdasasetusten palautus.

Vaihe 3. Vieritä sivu alas ja valitse Palauta.

Vaihe 4. Napauta Poista kaikki -painiketta.

Pamiętaj:

• Resetowanie telefonu do ustawień fabrycznych jest procesem nieodwracalnym.
  • Przed przystąpieniem do resetowania telefonu do ustawień fabrycznych upewnij się, że dla wszystkich twoich danych została utworzona i zapisana kopia zapasowa.

Huomautus:

• Mobiililaitteen tehdasasetusten palautusta ei voi peruuttaa.
  • Varmista, että olet varmuuskopioinut kaikki tietosi muualle ennen tehdasasetusten palauttamista.
  • Jos olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, mutta et pääse Internetiin, kokeile käyttää Wi-Fi-verkkoa toisella laitteella. Jos muillakaan laitteilla ei pää Internetiin, verkkopalvelussa voi olla vika, joten ota yhteys Internet-palvelun tarjoajaan.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.