Tehtävät toimet, kun Galaxy-laitteen näppäimet lakkaavat toimimasta

Jos et pysty säätämään laitteesi ääntä käyttämällä äänenvoimakkuuden näppäimiä tai katkaisemaan virtaa laitteestasi käyttämällä sivunäppäintä, sinun on ensin selvitettävä, onko kyseessä ohjelmisto- vai laitteisto-ongelma. Tee virheellisesti toimivien näppäinten ongelman vianmääritys alla olevan oppaan avulla.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, varmista, että laitteesi ohjelmisto ja liittyvät sovellukset on päivitetty uusimpaan versioon. Päivitä mobiililaitteesi ohjelmisto noudattamalla seuraavia vaiheita:

Vaihe 1. Siirry Asetukset Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä olevia ohjeita.

Tee ongelman vianmääritys Samsung Members -sovelluksen avulla

Sinun on ensin tunnistettava laitteesi näppäimen virheellisen toiminnan syy. Tarkista, estääkö kotelosi tai jokin roska näppäinten painamisen.

Jos ongelma aiheutuu laitteesi ohjelmistosta, suosittelemme, että vierailet tukikeskuksessamme. Tee kuitenkin vianmääritys ja selvitä, mikä saa näppäimet toimimaan virheellisesti, ennen kuin varaat huollon. Selvitä ongelman aiheuttaja alla olevien vaiheiden avulla.

Avaa Samsung Members -sovellus Avaa Samsung Members -sovellus

1. vaihe Avaa Samsung Members. Jos sovellusta ei ole asennettu laitteeseesi, voit ladata sen Galaxy Storesta.

Pyydä apua Samsung Members -sovelluksesta Pyydä apua Samsung Members -sovelluksesta

2. vaihe Valitse Pyydä apua.

Samsung Members, Näytä testit Vianmäärityksessä Samsung Members, Näytä testit Vianmäärityksessä

3. vaihe Valitse Näytä testit.

Napauta Painikkeet Vianmäärityksessä Napauta Painikkeet Vianmäärityksessä

4. vaihe Valitse Painikkeet ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Vieraile palvelukeskuksessa, jos toimenpiteitä vaaditaan Vieraile palvelukeskuksessa, jos toimenpiteitä vaaditaan

5. vaihe Jos Vaatii toimenpiteitä -viesti tulee näkyviin näyttöön, suosittelemme, että vierailet palvelukeskuksessamme.

Jos Samsung Members -sovellus ei tunnista laitteisto-ongelmaa näppäinten kanssa, kokeile ratkaista ongelma nollaamalla kaikki asetukset.

Yleinen hallinta Asetuksissa Yleinen hallinta Asetuksissa

1. vaihe Avaa Asetukset ja sitten Yleinen hallinta.

Valitse Palauta Valitse Palauta

2. vaihe Valitse Nollaa.

Valitse Nollaa kaikki asetukset Valitse Nollaa kaikki asetukset

3. vaihe Valitse Nollaa kaikki asetukset.

Napauta Asetusten nollaus Napauta Asetusten nollaus

4. vaihe Napauta Asetusten nollaus.

Tarkista tiedot ja napauta Palauta. Tarkista tiedot ja napauta Palauta.

5. vaihe Tarkista näytössä näkyvät tiedot ja napauta Palauta.

Huomautus:

• Jos Nollaa kaikki asetukset, tietojasi ei poisteta.

Huomautus: Laitteen ruutukaappaukset ja valikot voivat poiketa laitteen mallista ja ohjelmistoversiosta riippuen.

Samsung Members -sovelluksen käyttö

Jos Samsung-matkapuhelimessa, -tabletissa tai puettavissa laitteissa on ongelmia, voit lähettää kysymyksen Samsung Members -sovelluksessa. Lähetä virheraportti saadaksesi lisätietoja.