Wi-Fi-puheluiden ottaminen käyttöön Galaxy-puhelimessa

Wi-Fi-puhelutoiminnon avulla voit soittaa ja ottaa vastaan puheluita, jos sinulla on Wi-Fi-yhteys alueella, jossa matkapuhelinverkko on heikko. Äänipuhelun Wi-Fi-puhelutoiminnolla tarjoaa toimintoon osallistuva kumppani.  Lue lisää Wi-Fi-puheluista alla olevasta ohjeesta.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Wi-Fi-puhelutoiminnon ottaminen käyttöön

Kun otat Wi-Fi-puhelutoiminnon käyttöön, voit soittaa puheluita puhelimen Wi-Fi-yhteyden avulla. Jotta toiminto olisi käytettävissä, sinun on oltava yhteydessä Wi-Fi-verkkoon ja laitteessa on oltava käytössä oleva SIM-kortti.

Huomautus: Tämä toiminto välttämättä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla palveluntarjoajilla.

Vaihe 1. Avaa Puhelin-sovellus ja napauta Lisävaihtoehdot (kolme pistettä).

Vaihe 2. Valitse Asetukset-valikko.

Wi-Fi-puhelu, vaihe 1

Vaihe 3. Ota Wi-Fi-puhelu käyttöön napauttamalla valitsinta.

Wi-Fi-puhelu, vaihe 2

Voit ottaa Wi-Fi-puhelut käyttöön myös pikapaneelissa. Pyyhkäise näytön ylälaidasta ja ota Wi-Fi-puhelu käyttöön napauttamalla kuvaketta.

Tarkista puhelin, jos et voi käyttää Wi-Fi-puhelua

Voit tarkistaa muutaman asetuksen puhelimesta, jos Wi-Fi-puhelutoiminto ei ole käytettävissä.

Varmista ensin, että olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon. Jos verkkosignaali on heikko tai epävakaa, Wi-Fi-puhelutoiminto ei välttämättä toimi. Avaa pikapaneeli ja tarkista Wi-Fi-kuvakkeesta, että olet varmasti yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.

Wi-Fi-puhelutoimintoa varten laitteessa on oltava asennettuna toimintoa tukevan palveluntarjoajan toimiva SIM-kortti. Tarkista palveluntarjoajaltasi, tuetaanko SIM-korttiasi. Jos ongelma ei ratkea tai jos toiminnon käyttöä ei sallita, ota yhteys palveluntarjoajaasi ja pyydä neuvoja.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella.

Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.