Ylimääräisten objektien poistaminen valokuvista Galaxy-puhelimessa

Uudella Objektin poisto -työkalulla voi poistaa helposti objekteja tai jopa ihmisiä kuvistasi. Lue alla olevista ohjeista, miten voit poistaa ylimääräisiä objekteja ja luoda parempia valokuvia. Tämä toiminto ei välttämättä ole käytettävissä palveluntarjoajasta tai mallista riippuen.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Mikä on Objektin poisto?

Ottaessasi valokuvia, niihin voi joskus tulla ylimääräisiä kohteita. Voit poistaa ylimääräiset objektit ja ihmiset heti helposti käyttämällä Galaxy-puhelimien Objektin poisto -työkalua. Objektin poisto -työkalua löytyy valokuva-albumien Kokeilu-osiosta. Lue alta, miten voit käyttää Objektin poisto -työkalua.

Objektin poisto pääikkuna.

Objektin poisto -työkalun ottaminen käyttöön

Jos haluat käyttää Objektin poisto -työkalua, se on otettava ensin käyttöön, koska se ei ole käytössä oletuksena. Ota Objektin poisto käyttöön noudattamalla alla olevia ohjeita.

Kynäkuvake valittuna. Kynäkuvake valittuna.

Vaihe 1. Napauta muokkauksen kynäkuvaketta.

Lisävaihtoehtojen kuvake valittuna. Lisävaihtoehtojen kuvake valittuna.

Vaihe 2. Valitse lisää vaihtoehtoja (kolme pistettä) oikeasta ylälaidasta.

Kokeilu valittuna. Kokeilu valittuna.

Vaihe 3. Valitse Kokeilu.

Objektin poiston valitsin valittuna. Objektin poiston valitsin valittuna.

Vaihe 4. Ota Objektin poisto käyttöön napauttamalla valitsinta.

Objektin poiston käyttäminen

Kun olet ottanut Objektin poisto -työkalun käyttöön, näet Objektin poisto -kuvakkeen muiden muokkausvaihtoehtojen joukossa. Poista ylimääräiset objektit valokuvista noudattamalla alla olevia ohjeita.

Objektin poisto -kuvake valittuna. Objektin poisto -kuvake valittuna.

Vaihe 1. Napauta Objektin poisto -kuvaketta.

Ympyrä piirrettynä poistettavan objektin ympärille. Ympyrä piirrettynä poistettavan objektin ympärille.

Vaihe 2. Merkitse poistettava kohde napauttamalla tai piirtämällä viiva sen ympärille. Voit myös napauttaa kuvasta kohtaa, jonka haluat poistaa, ja sen ympärille piirtyy automaattisesti kehys.

Poista valittuna. Poista valittuna.

Vaihe 3. Valitse Poista.

Tallenna valittuna. Tallenna valittuna.

Vaihe 4. Viimeistele muokkaukset valitsemalla Tallenna.

Huomautus:

• Objektin poisto -työkalu on otettava käyttöön, jotta se näkyy muokkaustyökaluissa.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Samsung Members -sovelluksen käyttäminen

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi , tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Lue lisää virheilmoituksen lähettämisestä.