Soundbar-kaiuttimen päivittäminen

Päivittämällä Soundbar-laiteohjelmiston saat käyttöösi uusimmat parannukset. Voit päivittää Samsung Soundbar -kaiuttimen USB-tikulla tai SmartThings-sovelluksella.

TÄRKEÄÄ: Päivittäminen poistaa kaikki aiemmat käyttöasetukset. Suosittelemme kirjoittamaan ylös kaikki asetuksesi, jotta voit palauttaa ne helposti päivittämisen jälkeen.

Päivitä Soundbar USB-tikulla

Voit päivittää Soundbar-kaiuttimen liittämällä Soundbar-kaiuttimen USB-liittimeen USB-tikun, joka sisältää laiteohjelmiston päivityksen.

Soundbar-päivitys usb:llä.

Vaihe 1. Siirry Samsung-tukeen

Vaihe 2. Lataa päivitystiedosto (USB-tyyppi) ja avaa pakattu kansio kansioon, jolla on tiedoston nimi.

Vaihe 3. Käynnistä Soundbar.

Vaihe 4. Liitä USB-tikku Soundbar-kaiuttimeen. Laite päivitetään kolmen minuutin kuluessa näytössä lukee UPDATE (päivitys).

Huomautus:

• Älä sammuta laitetta tai irrota USB-tikkua päivityksen aikana.
  • Jos laitteen malli voi toistaa USB-tiedostoja, laitteen voi päivittää vain vaihtamalla USB-lähteeseen.
  • Päivitystä ei välttämättä tueta USB-tyypistä riippuen. Jos päivityksen asentaminen ei onnistu, kokeile eri laitteen käyttämistä.
  • Jos UPDATE-teksti ei tule näkyviin näyttöön, irrota Soundbar-kaiuttimen virtajohto ja liitä se uudelleen.
  • Jos viimeisin versio on asennettuna, päivitystä ei tehdä.

Päivitä Soundbar-kaiutin SmartThings-sovelluksella

Yhdistämällä Soundbar-kaiuttimen SmartThings-sovellukseen, voit ohjata kaiutinta mobiililaitteella. Voit säätää äänenvoimakkuutta ja liittää kaiuttimet synkronoituun surround-järjestelmään. Voit asettaa jopa lempikappaleesi soimaan joka kerta, kun avaat ulko-oven.

Vaihe 1. Varmista, että Soundbar on liitetty samaan Wi-Fi-verkkoon, jota SmartThings käyttää.

Vaihe 2. Avaa SmartThings-sovellus mobiililaitteessa ja avaa kaiuttimen säätövalikko valitsemalla Soundbar.

Vaihe 3. Napauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa lisävaihtoehtokuvaketta (kolme pistettä).

Vaihe 4. Valitse Tiedot ja napauta Laiteohjelmiston päivitys.

Vaihe 5. Napauta Päivitä nyt. Ota halutessasi Automaattinen päivitys käyttöön napauttamalla valitsinta.

Vaihe 6. Noudata näytössä annettavia ohjeita, kunnes päivitys on valmis.

Kun Soundbar on yhteydessä Internetiin, ohjelmistopäivitykset tehdään automaattisesti, vaikka Soundbar olisi sammutettuna. Jotta automaattista päivitystoimintoa voi käyttää, Soundbar-kaiuttimen on oltava yhteydessä Internetiin. Soundbar-kaiuttimen Wi-Fi-yhteys katkeaa, jos kaiuttimen virtajohto irrotetaan tai virta katkeaa sähkökatkossa. Käynnistä Soundbar ja yhdistä se uudelleen Internetiin, kun virta on palannut sähkökatkon jälkeen tai kun liität virtajohdon takaisin.

Huomautus: Napauttamalla tätä linkkiä saat lisätietoja Wi-Fi-yhteydestä.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ovat englanninkielisiä esimerkkejä. Ne ovat saatavana myös oman maasi kielellä.