Soundbar-kaiuttimen yhdistäminen televisioon WiFi-yhteydellä

Samsung soundbar -kaiuttimen voi yhdistää usealla eri tavalla. Kaikilla menetelmillä on omat etunsa, mutta järjestelmällisin tapa muodostaa yhteys laitteisiin on ehdottomasti langaton WiFi-verkko. Lisäksi WiFi-yhteydessä on muitakin etuja. Katsotaan, kuinka yhteyden muodostaminen WiFi-verkolla tapahtuu.

WiFi-verkon edut

Jos mietit, kuinka soundbar-kaiutin kannattaa yhdistää televisioon, suosittelemme valitsemaan WiFi-yhteyden. Kun yhdistät laitteesi WiFi-verkon avulla, voit hyödyntää seuraavia etuja.

Soundbar-kaiuttimen WiFi-yhteys
  • Laajempi kantama: WiFi-yhteydellä on laajempi kantama kuin Bluetooth-yhteydellä. Yleensä Bluetooth-yhteyden kantama on vain alle 10 metriä. WiFi-yhteys riippuu kuitenkin vain WiFi-signaalin voimakkuudesta, joten jos laitteesi ovat verkon alueella, voit toistaa musiikkia.
  • Useita yhteyksiä: Käyttäessäsi WiFi-yhteyttä voit yhdistää verkkoon useita soundbar-kaiuttimia. Se on mahdollista WiFi-verkon laajan kantaman ansiosta. Näin voit nauttia samanaikaisesti langattomien kotiteatterijärjestelmien korkeasta äänenlaadusta.

Tarkistettavaa ennen soundbar-kaiuttimen yhdistämistä

Sinun on tarkistettava kolme asiaa ennen Samsung soundbar -kaiuttimen yhdistämistä WiFi-verkkoon. Tarkista seuraavat asiat.

Verkon tarkistaminen
  • Varmista, että televisiosi malli on vuotta 2013 uudempi. Tämä toiminto on käytettävissä vain vuoden 2013 jälkeen julkaistuissa malleissa.
  • Varmista, että TV on yhdistetty toimivaan WiFi-verkkoon..
  • Varmista, että TV ja soundbar-kaiutin on yhdistetty samaan langattomaan reitittimeen samalle taajuudelle.

Soundbar-kaiuttimen yhdistäminen WiFi-verkkoon

Vaihe 1.
 Valitse WiFi-tila napauttamalla soundbar-kaiuttimen takana olevaa Source-painiketta tai kaukosäätimen Source-painiketta.

Soundbar-kaiuttimen yhdistämisen vaihe 1

Huomautus: Jos valitset WiFi-tilan, kun televisio on päällä, automaattinen yhteysmenetelmä näkyy näytöllä vuosien 2016–2018 TV-malleissa.

Vaihe 2. Yhdistä mobiililaite samaan WiFi-verkkoon, johon televisio on yhdistetty.

Vaihe 3. Lataa Samsung SmartThings -sovellus mobiililaitteeseen.

Vaihe 4. Avaa SmartThings-sovellus mobiililaitteessa ja napauta lisäyskuvaketta (+).

Vaihe 5. Valitse Laite, joka on ensimmäinen vaihtoehto näytöllä.

Soundbar-kaiuttimen yhdistämisen vaihe 2

Vaihe 6. Napauta AV ja valitse soundbar-kaiuttimen tuotemerkki Samsung tai Samsung Harman Kardon. Napauta Soundbar.

Vaihe 7. Napauta Käynnistä ja valitse sijainti ja huone. Mobiililaite aloittaa soundbar-kaiuttimen hakemisen ja muodostaa yhteyden.

Soundbar-kaiuttimen yhdistämisen vaihe 3

Huomautus:

• SmartThings-sovellus on yhteensopiva vuoden 2017 ja sitä uudempien soundbar-kaiuttimien kanssa, vanhemmat mallit ovat yhteensopivia vain Multiroom-sovelluksen kanssa.
  • WiFi-yhteyttä televisioon ja soundbar-kaiuttimeen ei voi muodostaa DPS-kanavalla.
  • Jos 5 Hz:n WiFi-yhteys ei toimi tasaisesti, kokeile yhteyden muodostamista 2,3 Hz:n kaistanleveydellä.

Yhteyden katkeaminen televisioon

Kytkettyäsi soundbar-kaiuttimen televisioon WiFi-verkon avulla, television WiFi-yhteys saattaa katketa. Yhdistä televisio uudelleen käyttämällä television valikkoa. Tämä menetelmä riippuu television mallista alla kuvatusti.

TV-mallit 2017–2019

• Koti > Asetukset > Ääni > Äänilähtö > Valitse soundbar-kaiutin

TV-mallit 2016

• Koti > Asetukset > Ääni > Valitse kaiutin > Valitse soundbar-kaiutin

TV-mallit 2015

• Valikko > Ääni > Kaiuttimet > Valitse soundbar-kaiutin

TV-mallit 2014

• Valikko > Ääni > Kaiutinasetukset > Multiroom-yhteys > Asetukset

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ovat englanninkielisiä esimerkkejä. Ne ovat saatavana myös oman maasi kielellä.