Soundbar-kaiuttimen yhdistäminen televisioon Bluetooth-yhteydellä

Vaikka televisiossa on omat sisäiset kaiuttimet, ulkoiset kaiuttimet voivat tuottaa paremman äänenlaadun. Siksi usein käytetään soundbar-kaiuttimia ja kotiteatterijärjestelmiä. Muodosta yhteys ulkoiseen äänilaitteeseen ja nauti paremmasta äänenlaadusta.

Yhdistä soundbar-kaiutin Bluetooth-yhteydellä

Bluetooth-yhteys ei tarjoa samaa äänenlaatua kuin HDMI-yhteys, mutta se on suorittu langattomuutensa vuoksi. Bluetooth-yhteyden suurin haaste on epävakaus, joka johtuu ulkoisista tekijöistä, kuten virran katkeaminen tai muut sähkölaitteet. Yhdistä ulkoiset kaiuttimet Bluetooth-yhteydellä alla annettujen ohjeiden mukaan.

Vaihe 1. Avaa Smart Hub painamalla kaukosäätimen Home-painiketta ja valitse Asetukset.

Asetusvalikko

Vaihe 2. Valitse Ääniasetukset ja Äänilähtö.

Äänilähtö-valikko

Vaihe 3. Valitse Bluetooth-kaiuttimet.

Bluetooth-kaiuttimien luettelo

Vaihe 4. Valitse Bluetooth-kaiutin ja valitse Muodosta pari ja Yhdistä.

Bluetooth-laiteparin muodostaminen ja yhdistäminen

Huomautus: Kun laitepari on muodostettu, näkyviin tulee ikkuna, jossa kerrotaan, että Bluetooth-kaiutin on yhdistetty.

Bluetooth-yhteyden vianmääritys

Menetelmä 1:
 Irrota ulkoisen kaiuttimen virtajohto ja kytke se uudelleen.

Menetelmä 2: Poista kaikki kaiuttimet television Bluetooth-kaiuttimien luettelosta ja hae Bluetooth-kaiuttimesi uudelleen ja muodosta yhteys.
(TVN Koti-valikko > Asetukset > Ääni > Äänilähtö > Bluetooth-kaiuttimien luettelo)

Molempien kaiuttimien samanaikaisen äänen vianmääritys

Jos soundbar-kaiutin on yhdistetty television katsomista varten Bluetooth-yhteydellä ja ääni toistetaan samanaikaisesti soundbar-kaiuttimesta ja television sisäisestä kaiuttimesta, voit säätää äänilähtöä seuraavasti.

Vaihe 1. Avaa Smart Hub painamalla kaukosäätimen Home-painiketta ja valitse Asetukset.

Vaihe 2. Valitse Yleiset-valikosta Käytettävyys.

Useita äänilähteitä

Vaihe 3. Valitse Useita äänilähteitä ja poista se käytöstä painamalla Enter-painiketta.

Useita äänilähteitä

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ovat englanninkielisiä esimerkkejä. Ne ovat saatavana myös oman maasi kielellä.