Een betere oplossing om je pc en mobiele apparaat te verbinden Een betere oplossing om je pc en mobiele apparaat te verbinden

SideSync

Een betere oplossing om je pc en mobiele apparaat te verbinden

Met SideSync deel je gemakkelijk het scherm en de gegevens van je pc en mobiele apparaat. Ontvang meldingen op je telefoon via je pc en gebruik verschillende functies van je telefoon op de pc. Maak je leven slimmer en gemakkelijker met SideSync.

1. Installeer SideSync 4.0 op je pc en mobiele apparaat.
						<br>2. Verbind de pc en je mobiele apparaat via hetzelfde toegangspunt (wifi / LAN).
						<br>3. Kies het apparaat waarmee je verbinding wilt maken. Wanneer je pc en mobiele apparaat zijn gekoppeld, worden ze automatisch met elkaar verbonden wanneer ze op hetzelfde toegangspunt (wifi / LAN) zijn aangesloten.
						<br>4. Wanneer je een USB-kabel gebruikt, wordt de app verbonden zonder dat je je hoeft te verifiëren. 1. Installeer SideSync 4.0 op je pc en mobiele apparaat.
						<br>2. Verbind de pc en je mobiele apparaat via hetzelfde toegangspunt (wifi / LAN).
						<br>3. Kies het apparaat waarmee je verbinding wilt maken. Wanneer je pc en mobiele apparaat zijn gekoppeld, worden ze automatisch met elkaar verbonden wanneer ze op hetzelfde toegangspunt (wifi / LAN) zijn aangesloten.
						<br>4. Wanneer je een USB-kabel gebruikt, wordt de app verbonden zonder dat je je hoeft te verifiëren.

Hoe gebruik je SideSync?

Slimme en gemakkelijke verbinding

Installeer SideSync op een pc en mobiel apparaat en verbind de apparaten daarna via een USB-kabel of wifi. Door je pc en mobiele apparaat te verbinden, kun je razendsnel de handige functies van SideSync gebruiken. Zit je achter je pc? Klik dan op 'Downloaden' om de software te installeren. Je kunt de app op je mobiele apparaat installeren via 'Galaxy Apps' of via Google's Play Store.

Bel en sms vanaf je pc Bel en sms vanaf je pc

Berichten op je pc

Bel en sms vanaf je pc

Wanneer je je pc en mobiele apparaat via SideSync hebt verbonden, kun je meldingen over inkomende gesprekken bekijken en direct aannemen op je pc. Het pop-upvenster maakt het gemakkelijk om telefoongesprekken te ontvangen en sms'jes te versturen.

Deel bestanden op je pc en mobiele apparaat Deel bestanden op je pc en mobiele apparaat

Bestanden delen

Deel bestanden op je pc en mobiele apparaat

Met SideSync kun je gemakkelijk bestanden en berichten delen tussen je pc en mobiele apparaat door ze te verplaatsen. Bovendien kun je razendsnel foto's van je mobiele apparaat in Worddocumenten op je pc invoegen. Daarnaast kun je een bestand vanaf je pc als bijlage aan sms'jes of e-mails op je mobiele apparaat toevoegen.

Eisen voor SideSync

Eisen voor SideSync, Windows, Mac, Eisen voor SideSync
  Categorie Beschrijving
SideSync
(voor pc met Windows)
Besturingssysteem Minimaal Windows XP SP3 (32- / 64-bits ondersteund)
CPU Intel@ Pentium-processor van minimaal 1,8 GHz (Intel Core 2 Duo-processor van 2,0 GHz aanbevolen)
Minimaal geheugen (RAM) 1 GB aanbevolen
Vrije schijfruimte Minimaal 500 MB aanbevolen
Schermresolutie 1 024 x 768 (600), 32-bits of hoger
Benodigde software
  • 1. Windows Media Player 11 of hoger
    • Windows XP: Windows Media Player 11 of hoger
    • Windows 7, 8 (N of KN) : Windows Media Feature Pack
    • 'Media Feature Pack' is verkrijgbaar via de website van Microsoft (www.microsoft.com)
  • 2. DirectX 9.0C of hoger
    • Geldt alleen voor Windows XP
Ondersteunde software Microsoft Office 2007 of hoger
SideSync
(voor pc met Mac OS)
Besturingssysteem Mac OS X 10.6 of nieuwer
CPU Intel-processor van minimaal 1,8 GHz
Minimaal geheugen (RAM) 1 GB aanbevolen
Vrije schijfruimte Minimaal 500 MB aanbevolen
SideSync
(voor mobiele apparaten van Samsung)
Besturingssysteem
  • Smartphone: Android KitKat(4.4) of nieuwer
  • Tablet: Android Lollipop (5.0) of nieuwer
    • Sidesync werkt niet altijd op alle apparaten
De afbeeldingen van de apparaten op de startpagina kunnen per land verschillen.