Samsung SideSync 3.0

SideSync is een nieuwe PC-Mobile-oplossing waarmee schermen, vensters en gegevens eenvoudig kunnen worden gedeeld tussen een pc en een Galaxy-smartphone, of tussen een Galaxy Tab en een Galaxy-smartphone (Android 4.4 of hoger).

Vanaf nu bestaat er geen verschil meer tussen pc's en mobiele apparatuur. Ervaar SideSync nu.

Deze afbeelding illustreert een PC-Mobile-oplossing waarmee u de schermen en de gegevens van het Samsung Android-apparaat kunt beheren en delen door het gebruik van Samsung SideSync en een pc.

Afbeeldingen worden gekoppeld aan een laptop en een smartphone. Belangrijkste kenmerken van Samsung SideSync 3.0 Belangrijkste kenmerken van Samsung SideSync 3.0

Deze afbeelding laat zien hoe een mobiel apparaat via de functie Virtual Screen (Virtueel scherm) vanaf het beeldscherm van een pc kan worden bediend. Met deze functie kunt u het scherm van het Samsung Android-apparaat weergeven op het beeldscherm van de pc en kunt u voorkomen dat het venster de vensters van andere programma's overlapt door de grootte van het venster aan te passen.
Stand voor het delen van het telefoonscherm

Met de stand voor het delen van het beeldscherm kunt u het scherm van een Samsung Android-apparaat weergeven op het beeldscherm van een pc. Via het virtuele scherm van een Android-apparaat dat wordt weergegeven op een pc-scherm, kunt u een mobiel apparaat rechtstreeks bedienen vanaf de pc-monitor.

En omdat SideSync u in staat stelt de grootte van het virtuele scherm zelf te bepalen, voorkomt u overlapping van de vensters van andere programma's.

* Deze stand is beschikbaar wanneer een Galaxy-smartphone wordt verbonden met een pc of met een Galaxy Tab.

Stand voor het delen van toetsenbord / muis

In de stand voor het delen van toetsenbord / muis kunt u een Android-apparaat gebruiken als tweede monitor, met eenvoudige bediening met de muis en het toetsenbord.

In SideSync Settings (Instellingen) stelt u de locatie van de smartphone in en beweegt u vervolgens de muisaanwijzer. De aanwijzer verschijnt op het Samsung Android-apparaat, zodat u de muis en het toetsenbord kunt gebruiken zonder het scherm van het Android-apparaat aan te raken. Als u weer op de pc aan de slag wilt, verplaatst u de muisaanwijzer naar de monitor en gebruikt u de pc zoals u dat gewend bent. Probeer nu het mobiele apparaat en de pc gelijktijdig te gebruiken.

* Deze stand is beschikbaar wanneer een
Galaxy-smartphone wordt verbonden met een pc.

Deze afbeelding laat zien dat u door een Samsung Android-apparaat te verbinden met een pc, het Android-apparaat als tweede beeldscherm kunt gebruiken en de aanwijzer tussen de twee schermen kunt verplaatsen, waarbij beide apparaten met de muis en het toetsenbord worden bediend.
Uw mobiele apparaat met het toetsenbord bedienen

Was het moeilijk om zowel de pc als het mobiele apparaat te bedienen?

Met SideSync kan tekst in het Samsung Android-apparaat worden getypt via het toetsenbord van de pc. U kunt bijvoorbeeld met vrienden chatten op uw mobiele apparaat terwijl u notities maakt of documenten schrijft op de pc.

Gebruik een pc en een mobiel apparaat nu op een veel makkelijkere en handigere manier met SideSync!

Deze afbeeldingen laten zien hoe u met het toetsenbord schrijft op het scherm van een mobiel apparaat. Op deze manier kunt u functies als memo, documentatie en sociale netwerkservices beter gebruiken—snel en eenvoudig bediend vanaf het toetsenbord.
Delen van bestanden & delen van klembord

Met de SideSync-functie voor het delen via slepen en neerzetten kunnen bestanden makkelijk en snel tussen twee apparaten worden gedeeld. Door slepen en neerzetten worden bestanden snel en direct verstuurd. En omdat met SideSync ook gegevens naar het klembord kunnen worden gekopieerd, kunt u teksten kopiëren en plakken door achtereenvolgens de toetsencombinatie Ctrl + C en Ctrl + V te gebruiken. Met SideSync kunt u op een eenvoudige en snelle manier bestanden of teksten delen.

Deze afbeelding laat zien dat met u de functie Drag & Drop (Slepen & neerzetten) van Samsung SideSync op eenvoudige wijze gegevens kunt verplaatsen tussen een pc en een mobiel apparaat door het bestand te slepen en neer te zetten op het scherm van het Samsung Android-apparaat. Met de functie Copy to Clipboard (Kopiëren naar klembord) kunt u elke tekst met de toetsencombinaties Ctrl + C en Ctrl + V kopiëren en plakken.

Les images sont liées à un ordinateur portatif et à un téléphone intelligent. Wanneer gebruikt u Samsung SideSync 3.0?

Deze afbeelding laat zien dat u foto's van uw Smartphone kunt invoegen in een document op de pc door verplaatsing via Drag & Drop.
Met een smartphone gemaakte foto's invoegen in documenten
op een pc

Hebt u een foto op uw smartphone die u nodig hebt voor een document waaraan u werkt? Open de map met de foto's op uw smartphone, sleep de gewenste foto's naar het bureaublad van de pc en zet ze daar neer. Nu kunt u ze makkelijk in het document invoegen. Desgewenst kunt u uw favoriete foto's van uw smartphone kopiëren naar een pc. En omgekeerd kunt u op uw pc gemaakte bestanden uiteraard ook slepen en neerzetten op uw smartphone.

Het URL-adres in een tekstbericht bezoeken op een groot pc-scherm

Stel dat iemand u een bericht stuurt op uw mobiel met het URL-adres van een winkel en u wilt de website bekijken op uw pc. Met SideSync kopieert u de URL en plakt u deze in de adresbalk van een webbrowser op uw pc. Nu kunt u eenvoudig en comfortabel webwinkelen op een groot pc-scherm.

Cette image montre que vous pouvez magasiner sur un grand écran en copiant l'URL contenu dans un message reçu sur votre téléphone intelligent et en le collant dans la barre d'adresse de votre navigateur.
Deze afbeelding demonstreert de Dual Screen-functie, waarbij de aanwijzer op de pc waarop een film wordt afgespeeld, wordt verplaatst naar het scherm van de smartphone, zodat u op uw smartphone kunt chatten.
Chatten met vrienden terwijl
u naar een film kijkt

Terwijl u een film bekijkt op de pc, kunt u tegelijkertijd berichten uitwisselen met vrienden via uw smartphone-app. Verplaats de muisaanwijzer naar het virtuele smartphone-scherm en gebruik het pc-toetsenbord - zo makkelijk is het.

Les images sont liées à un ordinateur portatif et à un téléphone intelligent. Samsung SideSync 3.0 instellen

Installatie van Samsung SideSync 3.0

Het gebruik van SideSync is heel eenvoudig. Installeer SideSync 3.0 op een pc en op een Android-apparaat, en verbind de twee apparaten middels een USB-datakabel of Wi-Fi.

Samsung SideSync 3.0 voor pc's kan nu worden gedownload en geïnstalleerd door te klikken op de knop ’Download voor de pc met Windows’. SideSync 3.0 voor Android-apparaten kan worden geïnstalleerd via “Samsung Apps” of Google “Play Store”.

Eenvoudig en snel aansluiten

Bij een verbinding tussen een pc en een Samsung Android-smartphone:

Verbind een Samsung Android-apparaat met een pc middels een USB-kabel of via Wi-Fi. SideSync wordt dan automatisch uitgevoerd en u kunt onmiddellijk de stand voor het delen van toetsenbord / muis of de stand voor het delen van het telefoonscherm gebruiken.

* U moet de stand die u wilt gebruiken selecteren wanneer u SideSync de eerste keer uitvoert.
* U kunt de stand voor delen ook op elk gewenst moment wijzigen.

Bij een verbinding tussen een Samsung Android Tab en een smartphone:

Verbind de smartphone met de tablet via Wi-Fi Direct. SideSync wordt dan automatisch uitgevoerd en u kunt onmiddellijk de stand voor het delen van het telefoonscherm gebruiken.

Deze afbeelding laat zien hoe een laptop en een smartphone draadloos of met een kabel met elkaar worden verbonden met SideSync. Deze afbeelding laat zien hoe een tablet en een smartphone draadloos met elkaar worden verbonden met SideSync.
Samsung SideSync 3.0 - functiegegevens
1. Delen van toetsenbord / muis Pc ↔ telefoon Toetsenbord en muis van de pc delen met uw telefoon
- Delen van klembord Kopiëren & plakken tussen pc en telefoon
※ Ondersteunt alleen tekst
- Bestandsoverdracht via slepen / neerzetten Bestandsoverdracht via slepen / neerzetten vanaf pc naar telefoon
Delen via bestandsoverdracht vanaf telefoon naar pc
※ Ondersteunt alle bestandsindelingen
2. Delen van telefoonscherm Pc ↔ telefoon
Tablet ↔ telefoon
Virtuele telefoon op beeldscherm van pc
- Delen van klembord Kopiëren & plakken naar virtuele telefoon vanaf pc
※ Ondersteunt alleen tekst
- Bestandsoverdracht via slepen / neerzetten Bestandsoverdracht via slepen / neerzetten tussen pc en virtuele telefoon
※ Ondersteunt alle bestandsindelingen
Samsung SideSync 3.0 - vereisten
Categorie Beschrijving
SideSync 3.0
(voor pc met Windows)
Besturingssysteem Windows XP SP3 of hoger (32- / 64-bits ondersteund)
CPU Intel® Pentium 1,8 GHz processor of hoger (Intel Core 2 Duo 2 GHz of hoger aanbevolen)
Minimale geheugencapaciteit (RAM) 1 GB (aanbevolen)
Beschikbare ruimte op harde schijf Minimaal 500 MB (aanbevolen)
Beeldschermresolutie 1 024 x 768 (600), 32-bits of hoger
Vereiste software Windows Media Player 11 of hoger
DirectX 9.0c of hoger
※Windows XP: Windows Media Player 11 of hoger
※Windows 7, 8 (N of KN): Windows Media Feature Pack
"Media Feature Pack" is beschikbaar via de homepage van Microsoft (www.microsoft.com)
SideSync 3.0
(voor Samsung mobiele apparaten)
Besturingssysteem Android KitKat (4.4) of hoger