Alarmstand op mobiel apparaat instellen | Samsung NL

De alarmstand is een modus waarbij veel functies van het apparaat worden uitgeschakeld. In deze modus gaat de batterij langer mee. In de Alarmstand kun je de volgende functies gebruiken:

Zaklamp

Nood-Alarm

Mijn Locatie (stuur locatie per SMS naar iemand)

Telefoon (één van je contacten bellen)

Internet (open internet)

Voeg een app toe (voeg app’s toe die in de Alarmstand beschikbaar zijn)

Onderin zie je 'Noodoproep' staan waarmee het lokale noodnummer gebeld wordt. Ook valt hier af te lezen hoelang de batterij nog mee kan voordat deze leeg is.

Hoe schakel ik de alarmmodus in?

1 Om de alarmmodus in te schakelen, houd je de aan-uit knop 2-3 seconden ingedrukt.
wat-is-de-alarmstand-en-hoe-schakel-ik-deze-in-op-mijn-mobiele-apparaat
2 Klik vervolgens op ‘Alarmstand’, ‘Aanzetten’ en druk op ‘Ok’ om de algemene voorwaarden te accepteren en de alarmstand in te schakelen.
wat-is-de-alarmstand-en-hoe-schakel-ik-deze-in-op-mijn-mobiele-apparaat
wat-is-de-alarmstand-en-hoe-schakel-ik-deze-in-op-mijn-mobiele-apparaat
wat-is-de-alarmstand-en-hoe-schakel-ik-deze-in-op-mijn-mobiele-apparaa
wat-is-de-alarmstand-en-hoe-schakel-ik-deze-in-op-mijn-mobiele-apparaat

Hoe schakel ik de alarmmodus uit?

Om de alarmmodus uit te schakelen, klik je rechts bovenin op de menuknop (net onder de klok). Klik vervolgens op ‘Alarmstand uitschakelen’.

wat-is-de-alarmstand-en-hoe-schakel-ik-deze-in-op-mijn-mobiele-apparaat
wat-is-de-alarmstand-en-hoe-schakel-ik-deze-in-op-mijn-mobiele-apparaat