Welkom bij Samsung Service

Heb je een vraag over jouw Samsung product?
Wij helpen je graag.

Hulp op afstand

Indien je een vraag of extra assistentie nodig heeft bij het instellen en gebruik van jouw Samsung televisie, smartphone of tablet, dan kun je gebruik maken van de 'Hulp op afstand' service.

Lees verder

Samsung how to video's

Bekijk onze instructievideo's waarin wij stapsgewijs uitleg geven over de mogelijkheden van jouw Samsung product zodat je het beste uit jouw toestel kunt halen.

Lees verder

Live Chat

Wil je toch persoonlijk contact met Samsung? Wist je dat je ook gebruik kunt maken van de snelle Live Chat dienst?

Open Live Chat

Service Mobiele toestellen

Heb je een vraag over jouw mobiele toestel. Wij helpen je graag. Bezoek een van de Samsung Premium Support Centers.

Lees verder

Selecteer product: Mobiel TV

0900-SAMSUNG (0900-7267864) (10 c/m)

Hulp op Afstand - Mobiel

Via de ‘Hulp op Afstand’ service van Samsung kunnen wij je op afstand ondersteunen door met je mee te kijken op mobiele apparaat. Voor softwarematige vragen en/of problemen en advies over het gebruik van jouw toestel, kunnen wij je assisteren middels deze service.

Wij kunnen je op afstand helpen bij o.a. de volgende zaken:

• Instellen van jouw accounts.
  • Controle op software updates.
  • Het maken van een back-up en uitvoeren van een reset.
  • Het overzetten van jouw gegevens.
  • Advies over (nieuwe) functies van jouw toestel.

Hoe werkt Hulp op Afstand - Mobiel?

1. Zorg ervoor dat jouw mobiele toestel verbonden is met het internet.
  2. Download eerst de Smart Tutor app en open deze.
    Google Play klik hier, Samsung Store klik hier
  3. Volg de instructies in de app.
  4. Als je een sessie start, typ je de 6-cijferige verbindingscode in die wordt gegeven door de Samsung medewerker. Hiermee geef je de medewerker toestemming om met je mee te kijken in jouw toestel. De medewerker kan alleen zien waar je hem/haar inzicht in wilt geven. Als de medewerker toegang probeert te krijgen tot persoonlijke menu’s of informatie, zoals foto’s en smsberichten, verschijnt er een pop-up bericht waar om jouw toestemming wordt gevraagd.

Selecteer product: MOBIEL TV

0900-SAMSUNG (0900-7267864) (10 c/m)

Hulp op Afstand - TV

Via de 'Hulp op Afstand' service van Samsung kunnen wij je op afstand ondersteunen door met je mee te kijken op Samsung Smart TV en zodoende een diagnose te stellen van jouw televisie. Voor softwarematige vragen en/of problemen, maar ook voor verder advies en hulp, kunnen wij je assisteren middels deze service.

Wij kunnen je op afstand helpen bij o.a. de volgende zaken:

• Diagnose stellen van jouw televisie.
  • Controle op software updates en het installeren van de
    laatste software.
  • Personaliseren van beeld-en geluidsinstellingen.
  • Het maken van een back-up en uitvoeren van een reset
    naar de fabrieksinstellingen.
  • Beheer van de Smart Hub.

Hoe werkt Hulp op Afstand - TV?

1. Zet jouw televisie aan en controleer of jouw TV is verbonden met het internet.
  2. Bel met de Samsung Service- en Informatielijn via 0900-SAMSUNG (0900-7267864) (10 c/m) om een afspraak te maken voor een sessie op het moment dat je in de buurt van jouw tv bent.
  3. Ga naar het menu Extern beheer in jouw televisie.
    Bij 2013 tv’s: Houd de Smart Hub toets ingedrukt.
    Bij 2012 tv’s: Ga via jouw afstandsbediening naar Menu
    Ondersteuning. Selecteer 'Extern beheer'.
  4. Er verschijnt nu een pincode in beeld. Geef deze door aan de Samsung medewerker die je aan de lijn hebt. Hiermee geef je de medewerker toestemming om met je mee te kijken op jouw tv.
  5. Als de sessie start, verschijnt er rechtsboven in beeld een icoontje waaraan je kunt zien dat de Samsung medewerker op afstand verbinding heeft gemaakt met jouw televisie.
  6. Je kunt op ieder gewenst moment de sessie beëindigen via het menu van jouw tv.
Close

How to video's

Onze producten zijn uitgerust met een rijk scala aan functionaliteiten en worden daardoor ook steeds geavanceerder. Wil je ervan verzekerd zijn dat je alles uit jouw nieuwe Samsung product haalt? Samsung helpt je bij het opstarten en efficiënt gebruik van alle functies van jouw apparaat. Bekijk onze handige stapsgewijze How to video's.

Bekijk al onze How to video's op ons Youtube kanaal.

Close

Service app Samsung Cares

Ook op jouw mobiele telefoon en tablet kun je gebruik maken van de self-service mogelijkheden van Samsung. Beantwoord jouw eigen vraag direct via de service app op jouw mobiele apparaat.

Bekijk instructievideo’s direct op jouw toestel, browse door de meest gestelde vragen, maar bekijk ook de status van jouw reparatieaanvraag en vind het dichtstbijzijnde service center. Heb je toch nog een vraag en geef je de voorkeur aan direct contact, plaats dan jouw vraag op onze Facebook of Twitter pagina.

Download

Download de Samsung Cares app via de Google Play Store
of Samsung Apps.

Google Play Samsung Apps
Google Play Samsung Apps

Service Mobiele Toestellen

Samsung hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar producten. Echter komt het wel eens voor dat je als consument een beroep wilt doen op onze service omdat dit niet aan alle verwachtingen voldoet. Voor de reparaties van onze producten werken wij met gecertificeerde servicepartners die enkel monteurs in dienst hebben die getraind zijn door een technisch specialist van Samsung. Op deze manier weten wij zeker dat jouw toestel volgens alle normen die Samsung aan haar producten heeft gesteld wordt gerepareerd voor een aantrekkelijke prijs. Valt de reparatie binnen de garantievoorwaarden, dan wordt deze gratis voor je uitgevoerd. De kwaliteit van reparaties die door bedrijven worden uitgevoerd die niet door Samsung erkend zijn als officieel servicepunt, kunnen wij niet waarborgen. En in sommige gevallen, vervalt hierdoor jouw fabrieksgarantie.

Wij adviseren daarom ook altijd om jouw reparatie via een van onze officiële support centers te laten uitvoeren. Bezoek de Samsung Premium Support Centers als je vragen hebt over jouw Samsung product of als je een reparatie wilt aanvragen.

Zoek een Samsung Premium Support Center

Zijn deze locaties niet bij je in de buurt, vind hier dan een overzicht van onze overige support centers.

Twijfel je? Wij voorzien je graag van advies. Neem contact op met de Samsung Service- en Informatielijn via 0900-SAMSUNG (0900-7267864) (10 c/m).