Samsung Premium Support via Messenger

Heb je een vraag over je Samsung product, stuur ons een bericht via Messenger en wij komen bij je terug om je te helpen. Wij streven ernaar om gedurende openingstijden binnen 1 uur antwoord te geven op jouw bericht.
Let op: deze service is alleen voor tekstberichten beschikbaar, je kunt dus geen audiogesprek starten.

Heb je geen Facebook-account? Geen probleem. Messenger werkt ook met je mobiele nummer.

Neem contact met ons op door op de Messenger-knop te klikken.

Whatsapp

We zijn bereikbaar via Messenger op werkdagen tussen 09:00 – 20:00 uur en op zaterdag tussen 10:00-16:00 uur. Berichten die buiten deze openingstijden binnenkomen, pakken wij de eerstvolgende werkdag zo snel mogelijk op.

Mobiele tips & tricks

Ophaalservice

Meld je smartphone of tablet online aan ter reparatie. Bepaal zelf waar, wanneer en hoe laat je toestel wordt opgehaald. Binnen zeven dagen krijg je je product gerepareerd retour.

• Altijd originele onderdelen
  • 3 maanden garantie op reparatie
  • Handige Track & Trace
  • Transport op maat
  • Snelle reparatie
Meld je reparatie aan

Smart Simulator

Bekijk met de Smart Simulator stap voor stap alle functies en mogelijkheden die onze producten bieden. Ga op een virtuele tour door het grote aanbod van Samsung producten. Ontdek de voordelen, nieuwste functies en lees handige tips over jouw Samsung toestel. Kom erachter wat de features zijn van de Gear Fit2 en Galaxy S7 Edge. Of leer je Samsung televisie optimaal te gebruiken en zelf te installeren.

Bekijk hier alle Smart Simulators

Selecteer product: Mobiel TV

Neem contact op

Hulp op Afstand - Mobiel

Via de ‘Hulp op Afstand’ service van Samsung kunnen wij je op afstand ondersteunen door met je mee te kijken op mobiele apparaat. Voor softwarematige vragen en/of problemen en advies over het gebruik van jouw toestel, kunnen wij je assisteren middels deze service.

Wij kunnen je op afstand helpen bij o.a. de volgende zaken:

• Instellen van jouw accounts.
  • Controle op software updates.
  • Het maken van een back-up en uitvoeren van een reset.
  • Het overzetten van jouw gegevens.
  • Advies over (nieuwe) functies van jouw toestel.

Hoe werkt Hulp op Afstand - Mobiel?

1. Zorg ervoor dat jouw mobiele toestel verbonden is met het internet.
  2. Download eerst de Smart Tutor app en open deze.
    Google Play klik hier
  3. Volg de instructies in de app.
  4. Als je een sessie start, typ je de 6-cijferige verbindingscode in die wordt gegeven door de Samsung medewerker. Hiermee geef je de medewerker toestemming om met je mee te kijken in jouw toestel. De medewerker kan alleen zien waar je hem/haar inzicht in wilt geven. Als de medewerker toegang probeert te krijgen tot persoonlijke menu’s of informatie, zoals foto’s en smsberichten, verschijnt er een pop-up bericht waar om jouw toestemming wordt gevraagd.

Selecteer product: Mobiel TV

Neem contact op

Hulp op Afstand - TV

Samsung kijkt via de 'Hulp op Afstand' service met je mee op jouw Samsung Smart TV en stelt zo een diagnose van jouw televisie. We helpen je voor softwarematige vragen en/of problemen, maar ook voor verder advies.

Wij helpen je op afstand bij o.a. de volgende zaken:

• Diagnose stellen van jouw televisie.
  • Controle op software updates en het installeren van de
    laatste software.
  • Personaliseren van beeld-en geluidsinstellingen.
  • Het maken van een back-up en uitvoeren van een reset
    naar de fabrieksinstellingen.
  • Beheer van de Smart Hub.

Hoe werkt Hulp op Afstand - TV?

1. Zet jouw televisie aan en controleer of jouw TV is verbonden met het internet.
  2. Bel met de Samsung Service- en informatielijn om een afspraak te maken voor een sessie op het moment dat je in de buurt van jouw tv bent. Bekijk onze contact pagina voor meer informatie.
  3. Ga naar het menu Extern beheer in jouw televisie.
    Bij 2015 tv’s (J modellen): Houd de Smart Hub toets ingedrukt.
    Bij 2014 tv’s (H modellen): Houd de Smart Hub toets ingedrukt.
    Bij 2013 tv’s (F modellen): Houd de Smart Hub toets ingedrukt.
    Bij 2012 tv’s (EH en ES modellen): Ga via jouw afstandsbediening naar Menu Ondersteuning. Selecteer 'Extern beheer'.
  4. Er verschijnt nu een pincode in beeld. Geef deze door aan de Samsung medewerker die je aan de lijn hebt. Hiermee geef je de medewerker toestemming om met je mee te kijken op jouw tv.
  5. Als de sessie start, verschijnt er rechtsboven in beeld een icoontje waaraan je kunt zien dat de Samsung medewerker op afstand verbinding heeft gemaakt met jouw televisie.
  6. Je kunt op ieder gewenst moment de sessie beëindigen via het menu van jouw tv.
Close