Kies

DOWNLOADS VOOR WINDOWS

Controleer uw modelnummer alvorens te beginnen met downloaden:

Kies

Ondersteunde modellen : GSM, Smart Phone/Tablet voor Galaxy Note III (inclusief Galaxy S4, Note II, etc.)

KIES DOWNLOAD

Kies3

Ondersteunde modellen: Smart Phone/Tablet vanaf Galaxy Note III (Android 4.3 of hoger)

KIES3 DOWNLOAD

DOWNLOADS VOOR MAC OS

Download Kies voor uw Mac-computer

Met heel veel verbeteringen. Profiteer van de splinternieuwe Kies!
De afbeelding laat het gemak van de draadloze connectie via Wi-Fi zien. Dit maakt communicatie gemakkelijker.

Houd uw mobiele telefoon up-to-date

Als de mobiele telefoon verbonden is, informeert Kies u automatisch over nieuwe firmware-versies.
Verbeter de functionaliteit van uw mobiele telefoon met de nieuwste firmware.

De afbeelding laat de compabiliteit tussen Kies en uw Mac zien die het u mogelijk maken om data en bestanden over te zetten.

Nieuw: Kies voor uw MAC

Kies is nu ook voor de Mac beschikbaar! Verbind uw mobiele telefoon met uw Mac om de inhoud eenvoudig te beheren

Systeemeisen

Kies

Besturingssysteem
Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8**
CPU
Intel Core 2 Duo 2.0GHz of sneller (aanbevolen)
Minimaal intern geheugen (RAM)
1.00 GB (aanbevolen)
Vrije schijfruimte
Minimaal 500 MB (aanbevolen)
Schermresolutie
1024 x 768 (32 bit of hoger)
Benodigde software
.Net Framework 3.5 SP1 of hoger
Windows Media Player 10 of hoger
DirectX 9.0C of hoger

* Voor Windows Mobile 6 toestellen is ActiveSync 4.5 (Windows XP) of Windows Mobile Device Center 6.1 (Windows Vista/7) benodigd.
** Windows 8 met Windows Mediaspeler benodigd.

Let op:
De Windows 8 N en KN edities vereisen het Microsoft's
"Media Feature Pack", dit pakket bevat Windows mediaspeler en de bijbehorende ondersteuningssoftware.
Het "Media Feature Pack" is verkrijgbaar via de website van Microsoft: www.microsoft.nl

Let op:
Met het gebruik van KIES op een Windows 8 systeem,
worden op dit moment alleen ANDROID en BADA toestellen ondersteund.

Kies3

Besturingssysteem
Windows XP(SP3), Windows Vista, Windows 7, Windows 8**
CPU
Intel Core i5 3.0 GHz of sneller (aanbevolen)
Minimaal intern geheugen (RAM)
512 MB (aanbevolen)
Vrije schijfruimte
Minimaal 200 MB (aanbevolen)
Schermresolutie
1024 x 768 (32 bit of hoger)
Benodigde software
Windows XP : Windows Media Player 11 or above
Windows 7, 8 OS N, KN : Windows Media Feature Pack
"Media Feature Pack" is available from Microsoft homepage
(www.microsoft.com)

MAC

Besturingssysteem
MacOS X versie 10.5 of hoger
CPU
1.8GHz Intel of snellere processor
Minimaal intern geheugen (RAM)
512 MB of meer
Vrije schijfruimte
Minimaal 100 MB (aanbevolen)

Kies gebruiken

De film geeft informatie over het gebruik van Kies

Kies Zelfstudie