Direct naar content

Direct naar toegankelijkheid Hulp

Open Galaxy S5 Key Visual

Kies

Ontdek Kies!
Makkelijk, snel en met heel veel nieuwe functies!

De afbeelding beeldt een Samsung notebook en mobiele telefoon af, u kunt deze upgraden naar de laatste versie software voor uw mobiele telefoon.

Download For Windows

Controleer uw modelnummer alvorens te beginnen met downloaden:

• Kies

* Ondersteunde modellen : GSM, Smart Phone/Tablet voor Galaxy Note III
    (inclusief Galaxy S4, Note II, etc.)

• Kies 3

* Ondersteunde modellen: Smart Phone/Tablet vanaf Galaxy Note III
    (Android 4.3 of hoger)

Met heel veel verbeteringen. Profiteer van de splinternieuwe Kies!

De afbeelding laat het gemak van de draadloze connectie via Wi-Fi zien. Dit maakt communicatie gemakkelijker.

De afbeelding laat de compabiliteit tussen Kies en uw Mac zien die het u mogelijk maken om data en bestanden over te zetten.

Systeemeisen

Windows

Kies Kies 3
Besturingssysteem Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8** Windows XP(SP3), Windows Vista, Windows 7, Windows 8**
CPU Intel Core 2 Duo 2.0GHz of sneller (aanbevolen) Intel Core i5 3.0 GHz of sneller (aanbevolen)
Minimaal intern geheugen (RAM) 1.00 GB (aanbevolen) 512 MB (aanbevolen)
Vrije schijfruimte Minimaal 500 MB (aanbevolen) Minimaal 200 MB (aanbevolen)
Schermresolutie 1024 x 768 (32 bit of hoger) 1024 x 768 (32 bit of hoger)
Benodigde software .Net Framework 3.5 SP1 of hoger
Windows Media Player 10 of hoger
DirectX 9.0C of hoger

* Voor Windows Mobile 6 toestellen is ActiveSync 4.5 (Windows XP) of Windows Mobile Device Center 6.1 (Windows Vista/7) benodigd.
** Windows 8 met Windows Mediaspeler benodigd.

Let op:
De Windows 8 N en KN edities vereisen het Microsoft's
"Media Feature Pack", dit pakket bevat Windows mediaspeler en de bijbehorende ondersteuningssoftware.
Het "Media Feature Pack" is verkrijgbaar via de website van Microsoft: www.microsoft.nl

Let op:
Met het gebruik van KIES op een Windows 8 systeem,
worden op dit moment alleen ANDROID en BADA toestellen ondersteund.
Windows XP : Windows Media Player 11 or above

Windows 7, 8 OS N, KN : Windows Media Feature Pack

"Media Feature Pack" is available from Microsoft homepage
(www.microsoft.com)

Mac

Kies systeembenodigdheden voor MAC
Besturingssysteem MacOS X versie 10.5 of hoger
CPU 1.8GHz Intel of snellere processor
Minimaal intern geheugen (RAM) 512 MB of meer
Vrije schijfruimte Minimaal 100 MB (aanbevolen)

Kies gebruiken

De film geeft informatie over het gebruik van Kies