Allt om Galaxy Z Fold5-kompatibla S Pens

En Samsung S Pen är en stylus som används med olika Galaxy-enheter. Den gör det enklare att göra anteckningar och skapa konstverk på telefoner och surfplattor. Det finns tre S Pens som är kompatibla med Galaxy Z Fold5 – Galaxy Z Fold5 S Pen Fold Edition, S Pen Fold Edition och S Pen Pro.

En Galaxy Z Fold5 med kompatibla S Pens

Den tunna 1,5 mm-spetsen ger en naturlig och exakt skrivupplevelse som påminner om att trycka med en penna på papper. Pennan är också tunnare med 4,35 mm och har IP68-klassificering för sin starka resistens mot vatten och damm.

En person använder en Galaxy Z Fold5 S Pen Fold Edition för att skissa på sin Galaxy Z Fold5.

Anteckningar:

• Bluetooth-funktion stöds inte, så trådlös kontrollfunktion erbjuds inte. (*Parningsfunktion stöds inte.)
  • Galaxy Z Fold5 S Pen Fold Edition är kompatibel med Galaxy Z Fold4/Z Fold3, men passar inte i S Pen-hållaren på Z Fold4-fodralet.
  • Galaxy Z Fold4 och Z Fold3 S Pen Fold Edition är kompatibla med Galaxy Z Fold5, men passar inte i S Pen-hållaren på Z Fold5-fodralet.

S Pen Fold Edition är kompatibel med Galaxy Z Fold5 samt de två tidigare Z Fold-telefonerna. Den är utformad för att passa bekvämt i handen, och dess precision gör att det känns som penna på papper.

Denna S Pen ger också snabb åtkomst till Air Command-menyn, som inkluderar funktioner som Skärmskrivning, AR Doodle och Översättning. Du kan anpassa menyn så att den inkluderar de funktioner som speglar dina intressen.

En person använder S Pen Fold Edition för att göra anteckningar.

Anteckningar:

• Bluetooth-funktion stöds inte, så trådlös kontrollfunktion erbjuds inte. (*Parningsfunktion stöds inte.)
  • Galaxy Z Fold5 S Pen Fold Edition är kompatibel med Galaxy Z Fold4/Z Fold3, men passar inte i S Pen-hållaren på Z Fold4-fodralet.
  • Galaxy Z Fold4 och Z Fold3 S Pen Fold Edition är kompatibla med Galaxy Z Fold5, men passar inte i S Pen-hållaren på Z Fold5-fodralet.

S Pen Pro har ett Z Fold-läge som, när det är aktiverat, gör pennan kompatibel med Galaxy Z Fold5 samt de två tidigare Z Fold-modellerna och andra Galaxy-telefoner, surfplattor och notebooks. Du kan smidigt växla mellan enheter och enkelt dela filer med ett knapptryck tack vare pennans Bluetooth-anslutning.

En annan speciell funktion hos S Pen Pro är att den inte bara är kompatibel med Air Command, utan också med Air Action. Du kan navigera genom telefonens menyer med en snabb rörelse med handleden enligt de ursprungliga inställningarna och du kan ocskså anpassa mönstren.

En S Pen Pro ritar en cirkel runt flera Galaxy-enheter.

Obs! Om du tappar bort din S Pen kan du hitta dess nuvarande plats och snabbt lokalisera den genom SmartThings-appen. Mer information om hur du hittar din S Pen Pro, finns i den här artikeln.

Specifikationer

Galaxy Z Fold5 S Pen Fold Edition

Galaxy Z Fold4 S Pen Fold Edition

S Pen Pro

Modellnamn

EJ-PF946B

EJ-PF926B

EJ-P5450S

Mått (HxBxD mm)

5.8 x 120 x 4.35

7.7 x 132.1 x 7.4

9.5 x 171.04 x 9.14

Pennspetsstorlek (mm)

1.5

1.5

1.5

Vikt (g)

3.11

6.7

13.8

Färg

Svart, Aprikos, Grön

Svart

Svart

IP-klassificering

IP68

Stöds inte

Stöds inte

Batteri/Laddningsmetod

Inget

Inget

30mAh/USB-C

Bluetooth-kompatibilitet

Stöds inte

Stöds inte

Bluetooth 5.0

Parning av mobilenhet

Stöds inte

Stöds inte

Stöds

Hitta penna

Stöds inte

Stöds inte

Stöds

Funktioner som stöds

Skriv med S Pen
Air Command

Skriv med S Pen
Air Command

Skriva med S Pen, fjärr- och gestkontroll, pennsökning, enhetsväxling

* Air Action stöder One UI 3.1 eller senare versioner

* Air Action kräver laddning och parkoppling

Funktionell kompatibilitet

Galaxy Z Fold5, Z Fold4, Z Fold3

Galaxy Z Fold5, Z Fold4, Z Fold3

Air Action-kompatibla Z Fold-modeller
Galaxy Z Fold5, Z Fold4, Z Fold3

Skrivkompatibla Z Fold-modeller

Galaxy Z Fold5, Z Fold4, Z Fold3

Anteckningar:

• Fold5-pennan levereras med ett dedikerat pennfodral, så vi rekommenderar att du använder rätt penna med motsvarande modell.
  • Färgval kan variera beroende på land/region.