Försiktighetsåtgärder vid användning av Galaxy Z Fold2

Om några repor, tryckmärken, bucklor eller sprickor uppstår på skärmen på din Galaxy Z Fold2 ska du besöka ett behörig Samsung-servicekontor och se om du är berättigad till garanti. Beroende på typen av repa eller skada kan det hända att garantin inte täcker dessa, och extra servicekostnader kan tillkomma. Se försiktighetsåtgärderna för den branschledande hopvikbara enheten nedan.

1. Tryck inte på skärmen eller frontkamerans lins med ett hårt eller vasst föremål, som en penna eller nagel. Tillämpa inte ett överdrivet tryck på enheten. Överdrivet våld eller tryck på enhetens huvudskärm kan orsaka repor eller skada.

Tryck inte på skärmen med vassa föremål

2. Avlägsna alla främmande föremål från huvudskärmen. För att undvika skada på huvudskärmen ska du inte lägga några föremål såsom kort, mynt eller nycklar mellan skärmarna när du viker ihop den. Vik ihop enheten innan du lägger undan eller förvarar den. Förvara inte enheten uppvikt då det finns risk för att andra föremål kan repa eller sticka hål på skärmen.

Lägg inga föremål på enheten

3. Se till att enheten inte kommer i kontakt med några vätskor eller små partiklar. Enheten är inte vatten- eller dammtät

4. Vi rekommenderar att du inte avlägsnar skärmskyddet och inte installerar andra skydd eller klistermärken, då detta kan skada enheten. Ej godkända skärmskydd kan göra att sensorerna krånglar.

5. Din enhet innehåller magneter. Håll enheten på ett säkert avstånd från föremål som kan påverkas av magneter.

6. Vid trådlös laddning ska du börja med att vika ihop enheten innan du laddar batteriet och sedan placera mitten på enhetens baksida i mitten av den trådlösa laddaren. Eftersom produkten har en inbyggd magnet och platsen för den trådlösa laddningsspolen varierar beroende på enhet, ska du justera placeringen för att uppnå en bra anslutning enligt bilden nedan. I annat fall kan det hända att enheten inte laddas på rätt sätt och kan överhetta. Om du placerar den i ett annat läge eller plats än det bilden visar kan enhetens lutning och den magnetiska kraften göra att den glider.

I mitten av den trådlösa laddaren

Notera: Enhetens skärmbilder och meny kan variera beroende på enhetsmodell och programvaruversion.