Hur man sätter in ett USIM-kort i Galaxy Z Flip5 och Z Fold5

Ett USIM-kort innehåller abonnentinformation och ansluter din enhet till ett mobilnätverk. Om USIM-kortet skulle behöva installeras eller tas bort, till exempel vid konfigurering av en ny mobil, är det viktigt att göra det på rätt sätt för att undvika att skada SIM-kortfacket. Följ nedanstående instruktioner som beskriver hur du sätter in ett USIM-kort i Galaxy Z Flip5 eller Z Fold5.

Galaxy-enhet i Z-serien och USIM-kort

Obs! Om USIM-kortet sätts in bakvänt i Galaxy Z-serieenheten, eller om SIM-kortfacket tvingas in i telefonen när det inte är rätt placerat, kan facket böjas eller gå sönder.

Gör så här för att sätta in ett USIM-kort i din Galaxy Z Fold5-enhet på rätt sätt:

Obs! Galaxy Z Fold5-enheten ska placeras på en plan yta med skärmen nedåt och kamerasidan uppåt.

Galaxy Z Fold5-telefonen placerad med skärmen nedåt med en pil som visar var man ska sätta in utmatningsverktyget. Galaxy Z Fold5-telefonen placerad med skärmen nedåt med en pil som visar var man ska sätta in utmatningsverktyget.

Steg 1. Sätt in och tryck fast utmatningsverktyget i hålet i SIM-kortfacket.

Ta bort SIM-kortfacket från Galaxy Z Fold5-enheten. Ta bort SIM-kortfacket från Galaxy Z Fold5-enheten.

Steg 2. Ta bort SIM-kortfacket när det poppar ut ur telefonen.

Korrekt placering av USIM-kort i SIM-kortfacket. Korrekt placering av USIM-kort i SIM-kortfacket.

Steg 3. Placera USIM (Nano-SIM)-kortet i SIM-kortfacket med metallchippet nedåt. Se till att kortet är rätt inriktat med formen på facket och att kortet är i nivå med facket.

Sätt tillbaka SIM-kortfacket i Galaxy Z Fold5-enheten. Sätt tillbaka SIM-kortfacket i Galaxy Z Fold5-enheten.

Steg 4. Sätt in och tryck in SIM-kortfacket helt i enhetens SIM-kortplatsen.

Gör så här för att installera ett USIM-kort i Galaxy Z Flip5-enheten på rätt sätt:

Obs! Galaxy Z Flip5-enheten bör vara helt öppen när du gör det här.

Galaxy Z Flip5-telefonen är helt öppen med en pil som visar var man ska sätta in utmatningsverktyget. Galaxy Z Flip5-telefonen är helt öppen med en pil som visar var man ska sätta in utmatningsverktyget.

Steg 1. Tryck in utmatningsverktyget i hålet i SIM-kortfacket.

Ta bort SIM-kortfacket från Galaxy Z Flip5-enheten. Ta bort SIM-kortfacket från Galaxy Z Flip5-enheten.

Steg 2. Ta bort SIM-kortfacket när det poppar ut ur telefonen.

Korrekt placering av USIM-kort i SIM-kortfacket. Korrekt placering av USIM-kort i SIM-kortfacket.

Steg 3. Placera USIM (Nano-SIM)-kortet i SIM-kortfacket med metallchippet nedåt. Se till att kortet är korrekt inriktat med formen på facket och att kortet är i nivå med facket.

Sätt tillbaka SIM-kortfacket i Galaxy Z Flip5-enheten. Sätt tillbaka SIM-kortfacket i Galaxy Z Flip5-enheten.

Steg 4. Sätt in SIM-kortbrickan och tryck in den helt i enhetens SIM-kortplatsen.