Kontrollera batterinivåskillnaden mellan Galaxy Buds högra och vänstra öronsnäcka

När du använder Galaxy Buds, kan batteriförbrukningen vara väldigt olika mellan högra och vänstra öronsnäckan. Det kan även vara så att endast en öronsnäcka laddas ur. Batteriförbrukningen kan skiljas åt av olika skäl. Läs igenom anvisningarna nedan för att lära dig mer om Galaxy Buds batteriförbrukning.

Innan du börjar, se till att din mobilenhet och dess appar har de senaste uppdateringarna. För att uppdatera, se följande steg:

Steg 1. Gå till Inställningar > Software update.

Steg 2. Tryck på Ladda ner och Installera.

Steg 3. Följ anvisningarna på skärmen.

Masteröronsnäckan kan förbruka mer batteri än den andra

En utav Galaxy buds öronsnäckor fungerar som master och kan därför förbruka mer batteri än den andra. Man kan välja vilken av båda som ska fungera som master, beroende på vad som passar bäst.

Batteriförbrukningen varierar beroende på hur du använder dina öronsnäckor

Att öronsnäckornas batteriförbruk kan variera, från den vänstra till den högra, kan bero på flera faktorer. Till exempel att endast en öronsnäcka används, hur frekvent användningen är, volymnivån och andra faktorer. Det kan även ha att göra med en felaktig Bluetooth uppkoppling. Detta är fullt normalt och handlar således inte om en bristande funktionsförmåga.

Kontrollera öronsnäckornas batterinivå med Galaxy Wearable-appen

Om dina Galaxy Buds är kopplade till din telefon kan du enkelt kontrollera deras batterinivå med Galaxy Wearable-appen. Batteriindikatorn visar öronsnäckornas sammanlagda och enskilda batterilivslängd.

• När skillnaden mellan den högra och den vänstra öronsnäckans batteritid ligger under en viss nivå, visas den lägre batterinivån som sammanlagd batteritid på skärmen.
Batterinivå på galaxy wearable-appen.
  • När skillnaden mellan den högra och den vänstra öronsnäckans batteritid ligger över en viss nivå, visas batterinivån separat för varje hörlur.
Batterinivå på galaxy wearable-appen2.

OBS:

• Galaxy Buds batteriliv och laddningstid kan variera beroende på modell och dess bruk.
  • Använd endast officiella Samsung laddare och tillbehör. Dessa är speciellt utvecklade för att maximera batteriets prestanda.
  • Mobilenheternas skärmdumpar och menyer kan variera beroende på modell och mjukvara.

Om du upplever svårigheter med din Samsung mobil, tablet, eller andra bärbara mobila apparater, kan du fråga oss på Samsungs medlemsapp.

Detta hjälper oss att veta vad som händer. Informationen som ges är anonym och sparas endast under utredningen. Ta reda på mer om hur man skickar en felrapport i "Hur du använder Samsung Members-appen".