Nya funktioner för Galaxy Z Fold2

Den ultimata telefonen är här med en enastående ny upplevelse. Detta är inte magi utan innovation som inleder ett helt nytt mobilkapitel och omformar vår framtid. Här är de nya teknologierna som kommer att omvandla hur vi upplever uppslukande skådespel, förändra sättet vi arbetar och spelar spel på, samt ger oss den ultimata användarupplevelsen och bekvämligheten.

Smidig och naturlig visning med adaptiv uppdateringsfrekvens på upp till 120 HZ

Fantastisk visningsupplevelse med en dynamisk uppdateringsfrekvens på upp till 120 Hz. Med Infinity-displayen kan du enkelt scrolla och njuta av jämna uppdateringar och ögonvänliga skärmövergångar utan efterbilder.

Adaptiv uppdateringsfrekvens

① 120 Hz (120 uppdateringar på 1 sekund)              ② 60 Hz (60 uppdateringar på 1 sekund)

Notera: Huvuddisplayen har en standardinställning på 120 Hz och frontdisplayen har endast 60 Hz.

Intelligent skärm

Den automatiska uppdateringsfrekvensen optimeras av innehållet du förbrukar för att minimera batterikonsumtionen och förhindra enheten från att bli varm. Det adaptiva läget är en standardinställning på Z Fold2 och tillämpar en dynamisk uppdateringsfrekvens på upp till 120 Hz.

• Internetartikel: 11 Hz (10,9 Hz)
  • Filmer: 24–120 Hz
  • Spel: 48/120 Hz

Hur du ändrar skärmens uppdateringsfrekvens

Steg 1. Gå till skärmen Inställningar , tryck på Display > Rörelseutjämning.

Steg 2. Välj en uppdateringsfrekvens.

• Adaptiv: Få jämnare animeringar och bläddra smidigare genom att automatiskt justera skärmens uppdateringsfrekvens till upp till 120 Hz.
  • Standard: Använd standarduppdateringsfrekvensen i normala situationer för att spara på batteri.
Rörelseutjämning

Frontskärm med helbild

Njut av en mer fullständig smartphone med en 63 % större Super AMOLED-skärm. Frontskärmens 6,2 tum Infinity-O-display ger fantastisk användarvänlighet även i hopvikt läge.

Super AMOLED-skärm

Kraftfull ljudupplevelse med högdynamiska dubbla högtalare

Denna stora 7,6 tum-display ger dig inte bara en bioliknande visningsupplevelse, utan har även ett uppslukande, dynamiskt ljud av bästa kvalitet. Högdynamiska, dubbla högtalare ger både bättre ljudbalans och förbättrat basljud. Dessa dubbla högtalare ger dig förbättrad stereoeffekt och ett tydligare och mer levande ljud.

Högdynamiska dubbla högtalare

Modulhögtalare

Smart Wi-Fi

Wi-Fi 6.0 har en blixtsnabb maxhastighet på 1,2 Gbps och Wi-Fi Optimizer ger automatiskt minskad fördröjning för att uppnå en stabilare anslutning.

Njut av en mer bekväm anslutning genom att skicka popup-meddelanden till vänner för att automatiskt ansluta till ett Wi-Fi utan lösenord.

Smart Wi-Fi

① Gäst          ② Ägare

Notera: Du kan endast skicka popup-meddelanden om du finns med i din väns ”Kontaktlista” och din telefons mobilskärm är på.

Trådlös DeX på din TV

Spela upp två saker samtidigt med din TV som en andra skärm, utan att förlora kontroll över någon av enheterna. Du kan fortsätta att använda enheten samtidigt som den spelar upp innehåll på TV:n via en trådlös anslutning. Anslut enkelt via snabbpanelen på din smart-TV och med hjälp av skärmspeglingen på din telefon. QHD (2560 x 1440) ger bästa upplösning för levande och tydliga detaljer. Få mer information om ”Hur man använder Wireless DeX med Galaxy Note20 | Note20 Ultra” från Samsung Support.

Notera: Enhetens skärmbilder och meny kan variera beroende på enhetsmodell och programvaruversion.