Programuppdateringar för Samsung Buds

Det lättaste sättet att ha koll på uppdateringarna för dina hörlurar är att använda Galaxy Wearable-appen på telefonen, eller Galaxy Buds-appen på datorn. Med hjälp av apparna kan du ansluta och styra dina hörlurar, och dessutom kolla efter uppdateringar. Ett enkelt sätt att hålla hörlurarna uppdaterade så att du kan fortsätta att njuta av din favoritmusik.

Galaxy Buds

Det finns några saker du kan göra på din telefon, surfplatta eller dator för att programuppdateringen ska gå snabbt och smidigt.

• Om du har en Galaxy-telefon, anslut först dina Galaxy Buds till Galaxy Wearable-appen på telefonen eller surfplattan, eller till Galaxy Buds Manager på datorn när du ska söka efter uppdateringar.

Obs: Galaxy Buds Pro och Buds Live är inte kompatibla med Galaxy Buds Manager på datorn.

• Om du vill se vad uppdateringen innehåller innan du installerar den, tryck på Vad är nytt? i uppdateringens popup-fönster. Du får veta exakt vad som har ändrats.
  • Så fort uppdateringarna är installerade kan du använda en hörlur med enheten.
  • Om du får problem när du uppdaterar dina hörlurar kan du starta om dem genom att placera dem i laddningsfodralet och stänga locket i 10 sekunder.

När en ny uppdatering finns tillgänglig för dina hörlurar får du en avisering i Galaxy Wearable-appen. Tryck Uppdatera och följ instruktionerna. Hörlurarna kopplas bort från telefonen. När uppdateringen är genomförd ansluter hörlurarna automatiskt till telefonen igen.

Så här uppdaterar du programvaran för Galaxy Buds2 Pro och tidigare modeller med hjälp av Wearable-appen Så här uppdaterar du programvaran för Galaxy Buds2 Pro och tidigare modeller med hjälp av Wearable-appen

För att söka efter programuppdateringar manuellt måste båda hörlurarna vara laddade och anslutna till appen. Placera hörlurarna i laddningsfodralet och låt locket vara öppet.

• Tryck på Hörlursinställningar, Programvaruuppdat. för hörlurar och sedan på Hämta och installera.
Uppdatera programvara med Galaxy Wearable-appen