Uppdatera programvaran på din Samsung smartwatch

Precis som med alla andra smarta enheter behöver klockans programvara och appar uppdateras då och då. Dessa uppdateringarna är lätta att göra, oavsett om du har en telefon eller inte!

Galaxy Watch

Obs: Skärmar och inställningar kan variera beroende på telefon, klocka och programvaruversion.

Uppdatera programvaran på din klocka

När telefonen och klockan är anslutna kan du använda Galaxy Wearable- appen för att söka efter uppdateringar med. Eller om du konfigurerade klockan utan en telefon första gången kan du också göra uppdateringar från själva klockan.

Uppdatera klockans programvara med en Android-telefon

1. Se till att klockan är ordentligt laddad innan du sätter igång med uppdateringen. Du behöver minst 30 % laddning för att uppdateringen ska kunna genomföras utan problem.

2. På den anslutna telefonen, gå till Galaxy Wearable-appen och öppna den.

3. Tryck på Klockinställningar, och sedan på Uppdat. av klockans programvara. Tryck på Hämta och installera.

Uppdatering av klockans programvara visas i appen Galaxy Wearable

4. Under tiden uppdateringen tillämpas kommer klockan att starta om och visa en förloppsindikator eller en roterande animation.

Du kan också uppdateraprogramvaran direkt från själva klockan. Dock måste den vara kopplad till en kompatibel Android-telefon. Öppna bara Inställningar, scrolla ner och tryck på Uppdat. av klockans programvara.