Så sammankopplar du en ny hörlur med den du redan har

Om du tappar bort en hörlur behöver du inte köpa ett nytt par. Det räcker med att köpa en separat. Man kan lätt sammankoppla dem och använda dem som ett nytt par.

Innan du börjar, se till att din mobilenhet och dess appar har de senaste uppdateringarna. För att uppdatera, följ dessa steg:

Steg 1. Gå till Inställningar > Software update.

Steg 2. Tryck på Ladda ner och Installera.

Steg 3. Följ instruktionerna på skärmen.

Så sammankopplar du hörlurarna

Om du tappar bort en hörlur och köper en ny, kan du enkelt sammankoppla dem. Det är viktigt att man synkar dem för att justera volym och synkronisering av ljudet. Följ de här stegen för att sammankoppla dina hörlurar.

Steg 1. Kontrollera öronsnäckornas riktning och lägg dem åt rätt håll i laddningsfodralet.

Sammankoppla en ny öronsnäcka. steg1.

Steg 2. Håll pekplattan på båda hörlurarna nedtryckt i 7 sekunder. Batterilampan kommer då blinka grönt och återgår sedan till sin ursprungsfärg, vilket indikerar att hörlurarna är korrekt sammankopplade.

Csammankoppla nya öronsnäckor. steg2.

Steg 3. När hörlurarna är sammankopplade kan du utan problem ansluta dem till din kompatibla enhet.

OBS: Om batterilampan på laddningsfodralet blinker rött betyder det att hörlurarna inte är korrekt sammankopplade. Ta ut dem ur fodralet och lägg tillbaka dem igen.

Mer tips om hur du kopplar samman dina hörlurar

Om du inte lyckas sammankoppla den nya hörluren, gå in på Galaxy Wearable-appen och kontrollera att Block touches-funktionen är inaktiv på din ursprungliga hörlur. Följ de här stegen för att inaktivera låsa upp Block touches funktionen:

Steg 1. Öppna Galaxy Wearable-appen.

Steg 2. Inaktivera Block touches-funktionen.

Inaktivera block touches.

OBS:

• Om du bara har en hörlur kan du använda den, men vissa funktioner kan vara otillgängliga.
  • Enhetsbilderna och menyer kan variera, beroende på modell och programvara.

Om du upplever svårigheter med din Samsung mobil, tablet, eller andra bärbara mobila apparater, kan du fråga oss på Samsungs medlemsapp.

Detta hjälper oss att veta vad som händer. Informationen som ges är anonym och sparas endast under utredningen. Ta reda på mer om hur man skickar en felrapport i "Hur du använder Samsung Members-appen".