Samsung smartwatch vibrerar inte

Om klockan inte vibrerar som den ska, kontrollera att den inte är i läget “bara klocka” och kontrollera även vibrationsalternativen om det finns några notiser eller varningar om Bluetooth-anslutningen. Om problemet kvarstår kontrollera så att det inte finns några fysiska skador på klockan.

smartwatch

Obs: Tillgängliga funktioner, menyalternativ och inställningar kan variera beroende på klocka och programvaruversion.

Stäng av läget Bara klocka genom att trycka och hålla inne Strömknappen i tre sekunder. Skärmen med klockans logotyp visas. Läget Bara klocka är nu avstängt och övriga funktioner kan användas igen.

Obs: Tillgängliga funktioner, menyalternativ och inställningar kan variera beroende på klocka och programvaruversion.

1 Gå till Inställningar

Från klockans hemskärm, svep uppåt och öppna Inställningar. Du kan också svepa nedåt från övre delen av skärmen för att öppna Snabbpanelen och sedan trycka på ikonen för Inställningar.

2 Aktivera Alarm

Tryck på Anslutningar och sedan på Frånkopplingsalarm. Välj det alternativ du föredrar.

Lista över inställningar under Frånkopplingsalarm

Obs: Om klockan inte låter eller vibrerar, är det möjligt att du har råkat stänga av ljud eller vibration av misstag.

1 Gå till Inställningar

Från klockans hemskärm, svep uppåt och öppna Inställningar. Du kan också svepa nedåt från övre delen av skärmen för att öppna Snabbpanelen och sedan trycka på ikonen för Inställningar.

2 Aktivera Vibrera med ljud

Svep fram och tryck på Ljud och vibration, och tryck sedan på Ljudläge. Kontrollera att den är inställd på ljud, och tryck sedan på knappen bredvid Vibrera med ljud.