Tillbehör till din Note10

Din Note10/Note10+ är redan fantastisk som den är, men det finns en sak som kan göra den ännu bättre: Tillbehör.
De kan göra allt från att låta dig lyssna på musik till att skydda din telefon, och gör att den ser snygg ut på samma gång.

Glöm inte det viktigaste med din nya telefon – S Pen! Detta är den stora fördelen med Note10/Note10+ jämfört med andra telefoner. Pennorna kommer i färgerna Aura White, Aura Black och Aura Blue. Färgen på din S Pen beror på vilken färg din Note10/Note10+ har. Glöm inte att nya S Pen har en mängd nya funktioner. Klicka på S Pen för att se detaljerna.

Skärmskydd är ett måste för att hålla din telefon fri från fläckar och fingeravtryck. Det kan också förhindra att skräp tränger in i telefonen. Note10/Note10+ kommer redan med ett skärmskydd installerat.

Obs: Använd endast Samsungs certifierade skärmskydd.

Alla älskar att ha ett skal som matchar deras stil. Samsung har LED-skal med små LED dioder som blinkar när du får samtal, SMS eller påminnelser. Det finns två typer: LED-plånboksfodral och LED-skal.

Som namnet antyder har LED-plånboksfodralet fack där du kan lägga kreditkort och andra föremål. När du stänger framsidan på fodralet kommer LED dioder och LED-symbolerna att lysa när du får påminnelser. Du kan till och med ställa in dem efter vem som kontaktar dig eller vilken typ av påminnelse du får.

LED-skalet har å andra sidan ingen framsida. Det ser ut som ett vanligt skal, men LED dioder på baksidan blinkar när du får samtal och påminnelser. Om du lägger din Note10+ med framsidan nedåt, kommer LED dioder på baksidan att sakta tändas och släckas som en egen ljusshow.

Note10 LED-skal visar klockan

Obs: Det kan förekomma att NFC och Samsung Pay inte fungerar om LED Lampor används på skalen.

Note10/Note10+ kommer med ett par AKG-hörlurar som använder en USB-C-kontakt. Du kopplar helt enkelt in dem i USB-C-porten på din telefon, samma ställe som du kopplar in din laddare. Du kan också använda Bluetooth-hörlurar för att lyssna på allt från musik till samtal utan några kablar.

Note10 AKG-hörlurar

Obs: Använd endast Samsungs adaptrar och tillbehör med din telefon.
Varning: Hörlurarna kan överhettas eller skadas om du ansluter en laddare och ett par hörlurar samtidigt med en dubbel adapter.

Alla Note10+-modeller har tonvis med minne för appar, spel, filmer med mera. Men om du skulle behöva ännu mer plats finns det flera sätt att ordna detta. Note10+ kan använda ett MicroSD-kort för att få upp till 1 TB med extra lagringsutrymme. Du kan också utöka lagringsutrymmet med molntjänster som säkerhetskopierar eller lagrar ditt innehåll och gör att du kan komma åt det var som helst.

Note10 utökat lagringsutrymme