Utforska nya widgetar för omslagsskärmen på Galaxy Z Flip5

Widgetar ger bekväma genvägar till ofta använda appar på din Galaxy Z Flip5. De ger snabb åtkomst till appar som Kalender, Väder och Samsung Health utan att behöva öppna telefonen. Se hur du enkelt anpassar dessa widgetar i några enkla steg.

Olika widget-skärmar för Galaxy Z Flip5

OBS: Tillgängliga widgetar och inställningar kan variera beroende på trådlös mobilleverantör, programvaruversion och enhetsmodell.

Anpassa widgetar för omslagsskärmen 1 Anpassa widgetar för omslagsskärmen 1

Steg 1. Dubbeltryck på omslagsskärmen eller tryck på Power-knappen för att slå på omslagsskärmen.

Anpassa widgetar för omslagsskärmen 2 Anpassa widgetar för omslagsskärmen 2

Steg 2. Svep åt vänster för att visa dina nuvarande widgetar. Ta bort en widget genom att trycka och hålla på den önskade widgeten och tryck sedan på ikonen ( – ).

Anpassa widgetar för omslagsskärmen 3 Anpassa widgetar för omslagsskärmen 3

Steg 3. Lägg till en widget genom att svepa hela vägen till höger och tryck sedan på ( + )-ikonen.

Anpassa widgetar för omslagsskärmen 4 Anpassa widgetar för omslagsskärmen 4

Steg 4. Tryck på widgeten du vill lägga till.

Anpassa widgetar för omslagsskärmen 5 Anpassa widgetar för omslagsskärmen 5

Steg 5. Anpassa widgetarna ytterligare genom att öppna din telefon och sedan öppna Inställningar > Omslagskärm > Widgetar.

Anpassa widgetar för omslagsskärmen 6 Anpassa widgetar för omslagsskärmen 6

Steg 6. Du kan slå på eller av dina widgetar och ändra ordningen på dem.

Du kan starta en app från omslagsskärmen med hjälp av någon av de två metoderna nedan.

Alternativ 1:

1. Gå till Inställningar > Avancerade funktioner > Labb > Appar tillåtna på omslagsskärmen.

2. Tryck på strömbrytarna bredvid apparna du vill aktivera på omslagskärmen.

Alternativ 2:

1. Gå till Galaxy Store > Ladda ner och installera Good Lock-appen.

2. Starta Good Lock och gå sedan till Life up > MultiStar > I ♡ Galaxy Foldable > Aktivera Launcher.

3. Välj en app att lägga till och tryck sedan på Aktivera Launcher-widget > Launcher-widget.

Anteckningar:

• När du lägger till en app skapas automatiskt en app-widget som består av den körbara appen.
  • Appar som finns i funktionen "Appar tillåtna på omslagsskärmen" inkluderar (men kan ändras): Meddelanden (Samsung), KakaoTalk, Line, WhatsApp, Meddelanden (Google), YouTube, Netflix, Naver Maps, Maps (Google) och WeChat."
  • Samsung Lab och Good Lock stöds inte officiellt, så appar som hittas genom dessa funktioner kanske inte fungera som förväntat när de startas från omslagsskärmen.

Expertsupport – certifierad av Samsung

Expertsupport – certifierad av Samsung