Vad gör jag om ett utropstecken visas på min Galaxy Fit-skärm?

AMOLED-färgdisplayen ger dig snabb realtidsinformation om din hälsa. Men ibland kan displayen visa ett utropstecken som inte försvinner. Se vad utropstecknet i Galaxy Fit är och hur du uppdaterar och startar om en enhet som inte svarar.

Innan du provar de rekommenderade lösningarna nedan ska du kontrollera att din enhets programvara och de relaterade apparna är uppdaterade till den senaste versionen. Uppdatera din mobila enhets programvara i följande ordning.

Steg 1. Gå till Inställningar > Programvaruuppdatering.

Steg 2. Tryck på Hämta och installera

Steg 3. Följ instruktionerna på skärmen.

Vad är utropstecknet i Galaxy Fit?

Displayen visar ett ”!” (utropstecken) när en programvaruuppdatering har misslyckats att skapa en Bluetooth-anslutning mellan Galaxy Fit och en mobiltelefon.

utropstecken som visas på Galaxy Fit

Hur jag uppdaterar min Galaxy Fit-enhet

Galaxy Fit kan direkt uppdateras med den senaste programvaran från Firmware over-the-air (FOTA)-tjänsten via Galaxy Wearable-appen. Du kan även försöka uppdatera programvaran på den anslutna mobiltelefonen via Galaxy Wearable-appen.

Steg 1. Öppna Galaxy Wearable-appen och anslut mobilen via appen på nytt.

Steg 2. Hämta och installera armbandets programvara i Galaxy Wearable-appen genom att trycka på Hem > Uppdatera armbandets programvara > Hämta och installera.

hur du uppdaterar armbandets programvara

Steg 3. Följ instruktionerna på skärmen.

Steg 4. Galaxy Fit startar automatiskt om för att slutföra programvaruuppdateringen.

Notera:

• Håll telefonen nära armbandet under uppdateringen för att undvika att anslutningen till telefonen bryts.
  • Enhetens skärmbilder och meny kan variera beroende på din trådlösa tjänsteleverantör, enhetsmodell och programvaruversion.

Om din Samsung-mobil, -surfplatta eller -tillbehör uppvisar ett ovanligt beteende, kan du skicka en felrapport eller ställa dina frågor till oss i Samsung Members-appen.

Detta gör att vi kan titta närmare på vad det är som pågår. Alla data är anonymiserade och lagras endast under den tid utredningen pågår. Läs mer om hur du skickar en felrapport i Hur du använder Samsung Members-appen.