Varför ingår inte hörlurar och laddare i Samsung smartphone-förpackningen?

Produkter ur Samsungs Galaxy 23 serie.

Eftersom vi vill minimera den påverkan som våra produkter har på miljön medföljer inte hörlurar eller laddare i förpackningen.

Fler och fler Galaxy-användare gör hållbara val i det dagliga livet för att främja bättre återvinningsvanor. För att stödja vårt Galaxy-community på denna resa har vi tagit bort hörlurar och laddare från alla Samsung Galaxy smartphone-förpackningar.

Vi tror att problemet med onödig dubblering av dessa föremål och det växande problemet med e-avfall går att belysa genom att ta bort hörlurar och laddare från enhetens förpackning.

Befintliga Galaxy-användare uppmanas att fortsätta använda sina nuvarande hörlurar och laddare medan nya behöver köpa dessa separat. Samsung-laddare finns nu tillgängliga till nya lägre priser. Läs mer om att köpa laddare på Samsung.se. Du kan även få mer information om att köpa hörlurar på Samsung.se.

Observera: Det är viktigt att använda högeffektiva laddare som också är officiella Samsung-produkter för bästa batteriprestanda och hållbarhet.

Din smartphone levereras med en USB Typ C-datakabel

En USB Typ C-datakabel, medföljer i förpackningen för att ansluta din smartphone till laddaren.

USB-C är den vanligaste typen av laddare för smartphones och andra mobila enheter, vilket möjliggör höghastighets dataöverföring och effektflöde med hög hastighet dessutom laddas telefon snabbare. USB-C kabeln är också vändbar, går att kopplas in åt båda hållen och används för alla Samsung Galaxy-enheter, så att nya smartphone-modeller fortfarande är kompatibla med äldre laddare.

Kommer Samsung exkludera hörlurar och laddare från smartphone-förpackningar i framtiden?

Samsung arbetar mot en global övergång för att ta bort hörlurar och laddare från alla Galaxy-smartphones.