Vilka funktioner är tillgängliga på AR-zonen i Galaxy Z Flip?

Njut av alla funktioner hos AR (Augmented Reality - Förstärkt verklighet) på ett ställe – AR-zon.

Det är en enkel, samlad punkt där användaren kan nyttja de verklighetsbaserade funktionerna och komma åt alla från en och samma plats.

Detaljerade funktioner som ingår AR-zon

• AR-emojikamera: Skapa en Min emoji som ser precis ut som du, och ta foton och spela in videor med Min emoji eller karaktärsemojis.
  • AR-klotter: Spela in roliga videor med virtuell handskrift, och rita på ansikten eller var som helst på videon.
  • AR-emojistudio: Redigera eller dekorera en Min emoji och skapa kläder med egna mönster och färger för Min emoji.
  • AR-emojiklisterm.: Skapa dina egna klistermärken med Min emoji-uttryck och -handlingar.
  • Dekobild: Ta bilder eller videor med olika dekaler.
skärmbild på AR-zonens funktioner

Hur man startar AR-zon i Galaxy Z Flip

För att starta AR-zon, se metoderna nedan:

• Starta appen AR-zon.
  • Starta appen Kamera MER AR-zon.

Obs: Tillgängliga funktioner kan variera mellan olika regioner och tjänsteleverantörer.

Skapa en Min emoji som ser precis ut som du, och ta foton och spela in videor med Min emoji eller karaktärsemojis.

Steg 1. Tryck på ikonen ”+” för att skapa en ny emoji eller så kan du välja en redan existerande söt emoji.

Steg 2. Fånga ditt eget ansikte i mitten av skärmen för att passa ihop det med en ny emoji.

Steg 3. Välj din emoji-form. (man, kvinna, pojke, eller flicka)

Steg 4. Du kan välja din egen stil, och du kan till och med designa nya kläder.

Steg 5. Tryck på Efter att du har stylat din nya emoji kan du ändra stilen nästa gång.

Steg 6. Nu du kan leka, ta foton och spela in videor med din emoji som ser ut precis som du!

skärmbild av funktionen AR-emojikamera

Obs: Bilden visar ett exempel på engelska, men tjänsten finns tillgänglig på lokalt språk.

Skapa dina egna dekaler med Min emoji-uttryck och -handlingar.

Steg 1. Tryck på Kom igång.

Steg 2. Designa din egen dekal och spara.

Steg 3. Välj dekaler och ladda ner.

Steg 4. Du hittar dina emoji-dekaler som du laddat ner i fotogalleriet

skärmbild av AR-emojiklistermärken

Obs: Bilden visar ett exempel på engelska, men tjänsten finns tillgänglig på lokalt språk.

Du kan spela in roliga videor med virtuell handskrift och rita på ansikten eller var som helst på videon. När kameran identifierar ett ansikte eller ett utrymme följer klottret ansiktet när det rör sig och klottret i utrymmet fixeras på samma plats även om kameran rör på sig.

Steg 1. När kameran identifierar motivet visas identifieringsområdet på skärmen.

Steg 2. Skriv eller rita på identifieringsområdet. Om du trycker på den röda punkten för Spela in och sedan börjar rita kan du spela in dig själv när du ritar.

Steg 3. Tryck på Spela in för att spela in en video.

Steg 4. Tryck på Stopp för att sluta spela in videon. Du kan visa och dela videon i Galleri.