Jag har tappat bort min telefon! Kan ni spåra och hitta den för mig?

Last Update date : 2016.05.02

Nej, vi på Samsung Support har inte möjlighet att spåra telefoner, däremot kan du spåra enheten via ditt Samsung konto. För mer information om hur du går tillväga, vänligen besök https://findmymobile.samsung.com/

Hjälp oss att bli bättre!

Q1. Hjälpte innehållet dig?

Q2. Hur nöjd är du med guidens innehåll?

Q3. Berätta vad som var bra respektive dåligt med denna gudie och hur kan vi göra den tydligare!

Behöver du ytterliggare hjälp, kontakta gärna vår support via ikonerna nedan

Behöver du service? Serviceställen

Dela detta objekt

Stäng delapopup

Tack!

Tack för att tagit dig tiden att besvara frågorna.

ok