Software Upgrade

Vilka fördelar är det med uppgradering av mjukvaran?

Lansera uppdaterad version kontinuerligt för:

1. Förbättringar av prestanda och stabilitet.
  2. Lösa eventuella problem genom att fixa buggar och fel.
  3. OS-uppgradering och nya funktioner.

Hur kontrollerar jag om jag har den senaste programvaruversionen?

Alternativ 1. OTA (over the air) utan kabel

Gå till Inställningar > (Mer) > Om enheten > Programuppdatering > uppdatera

Innan du uppdaterar via OTA,

• Rekommenderas att du använder ett lämpligt Wi-Fi-nätverk för att undvika onormala överföringsavgifter.
  • Se till att ha batteriet laddat (mer än 50% kapacitet) och att det finns tillräckligt med ledigt minne i enheten. (minst 1 GB)
  • Ta inte ur batteriet under uppgraderingen.
  • Använd inte routad enhet.

Alternativ 2. Dator med en kabel

Installera "Kies" och kör det när telefonen är ansluten. Följ bara instruktionerna i "Kies" programuppgraderingsmeny.

Gå till Kies

Alternativ 3. Besöka butikerna

Samsung Experience Shops (SES) har stöd för Smart Service* med programuppgradering. Fråga Samsung experience Consultant om programuppgraderingstjänsten på Samsung Experience Shop; du kan använda din Samsung, dess tillbehör och innehåll fritt under uppgraderingen.

* Smart Service kanske inte är tillgänglig i vissa butiker under utrymmet.

Q&A

Q. Jag är orolig för att jag förlorar mina kontakter och bilder efter uppgradering av programvaran.
A. All användardata bevaras efter uppgradering. Men vi rekommenderar att du säkerhetskopierar dina data innan uppgraderingen.
Q. När jag använder OTA uppgradering av mjukvaran trådlöst, såg jag att paketdata är nödvändig. Belastar det kostnaden?
A. Det beror på vilken policy din nätoperatör har. Så vi rekommenderar att använda ett fritt Wi-Fi-nätverk.