Het leiderschap van Samsung, Een bedrijf van wereldklasse

Samsung is ooit begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, het bouwen van wolkenkrabbers en fabrieken tot petrochemie, mode, medicijnen, financiële dienstverlening, hotels en nog veel meer. Op al deze gebieden onderscheiden we ons met ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten. Daardoor kunnen we in al deze bedrijfssectoren vooroplopen en organisaties continu verder helpen op weg naar een succesvolle toekomst.

Samsung in ons leven, Verbeteren van alledaagse ervaringen

Van onze innovaties in consumentenelektronica tot onze ontwikkelingen in de biofarmaceutische industrie – Samsung deelt elke dag opnieuw zijn belangrijke ervaringen met mensen wereldwijd. Wij willen immers het leven van mensen overal ter wereld verbeteren en de wereld om ons heen positief veranderen. Onze toewijding is daarin cruciaal. Dus zetten we ons volledig in om superieure producten en diensten te leveren. In elk bedrijfsonderdeel, elke dag weer.

Samsung creëert kansen, Wij helpen u te ontdekken

Ons doel is simpel: we willen u de vrijheid geven om zelf op onderzoek uit te gaan, nieuwe ervaringen te ontdekken en uw wereld in eigen hand te nemen. We willen u helpen om de brug te bouwen tussen wie u vandaag bent en morgen wilt zijn want in een veranderende wereld veranderen wij sneller. We blijven ontdekken en innoveren, technologieën creëren en diensten leveren die anderen aansporen. Zo openen we de poort naar een wereld vol nieuwe mogelijkheden.

Samsung draagt zijn steentje bij, Sociale verantwoordelijkheid staat voorop

Bij Samsung betekent succes meer dan alleen zakelijk goed presteren. Succes is ook bijdragen aan een betere samenleving, het beschermen van natuurlijke hulpbronnen en het verschil maken in het leven van mensen wereldwijd. Wij nemen graag onze burgerlijke verantwoordelijkheid. En zodus zetten wij ons wereldwijd in voor een betere samenleving en een schoner milieu.