Stofzuigers

Langdurig behoud van zuigkracht

Samsung Stofzuigers

Kies jouw stofzuiger

Bekijk alle stofzuigers

Echte zuigkracht, echt Smart

Koop in de periode van 26 februari 2018 t/m 30 april 2018 een Samsung POWERbot bij een van de deelnemende verkooppunten en ontvang een terugbetaling tot €100. Zie actievoorwaarden voor meer details.

Bekijk de promotiemodellen
Samsung POWERbot stofzuiger

Geef uw huishouden een POWER-boost!

Koop in de periode van 26 februari 2018 t/m 30 april 2018 een Samsung POWERstick bij een van de deelnemende verkooppunten en ontvang een extra batterij t.w.v. €49,99. Zie actievoorwaarden voor meer details.

Bekijk de promotiemodellen
Samsung POWERstick stofzuiger

Compact en krachtig

Koop in de periode van 26 februari 2018 t/m 30 april 2018 een promotiemodel Samsung zakloze Anti-tangle stofzuiger bij een van de deelnemende verkooppunten en ontvang een Home Cleaning Kit t.w.v. €49,99. Zie actievoorwaarden voor meer details.

Bekijk de promotiemodellen
Samsung Zakloze stofzuiger

POWERbot

Robotstofzuiger met échte zuigkracht

Dankzij de krachtige prestaties kan geen stof, vuil of haar meer ontsnappen. Daarnaast bedien je de robotstofzuiger waar en wanneer je wilt, met de Smart Home app. Zo kom je altijd thuis in een schoon huis.

Bekijk alle producten
Krachtige Samsung robotstofzuiger

Zakloze Stofzuigers

Gemakkelijk te legen

Na het stofzuigen wil je de vloer natuurlijk ook schoon houden. Dat kan met de zakloze stofzuigers. Je verwijdert simpelweg het stofreservoir, klikt het deksel open met slechts één druk op de knop en de inhoud verdwijnt zo in de vuilnisbak. Zonder moeite, zonder knoeien.

Bekijk alle zakloze stofzuigers
Samsung Visionary Mapping™

POWERstick

Snel en flexibel stofzuigen

Stofzuiger en kruimeldief in één. Als stofzuiger perfect voor grote vloeroppervlakken. Als kruimeldief ideaal voor kleine oppervlakken, plinten en meubels. Daarnaast is de POWERstick overal gemakkelijk op te Bergen.

Bekijk alle POWERstick
POWERstick

Stofzuiger Accessoires

Hier vind je alles wat je nodig hebt voor jouw Samsung stofzuiger.

Bekijk alle accessoires
Accessoires