Inbouw Keukenapparatuur

Samsung Keukenapparatuur

Batibouw Promotie

Koop in de periode van 26 februari 2018 t/m 30 april 2018 een Samsung keuken inbouw apparatuur bij een van de deelnemende verkooppunten en ontvang een terugbetaling tot €200. Zie actievoorwaarden voor meer details.

Bekijk de promotiemodellen
Batibouw Promotie

Twin Cooling Plus™

Koelkast

De Twin Cooling Plus™ technologie koelt het vriesgedeelte en het koelgedeelte afzonderlijk. Resultaat: een optimale luchtvochtigheid. Bovendien hoeft u de vriezer niet meer te ontdooien dankzij het No Frost systeem.

BEKIJK ALLE KOELKASTEN
Samsung tafelmodel magnetrons

Dual Cook

Oven

Dual Cook geeft je volledige vrijheid. Je hebt zowel boven als onder een zone die je tegelijkertijd met afzonderlijke temperatuur- en tijdsinstellingen kunt gebruiken. Voor grote gerechten kun je de ruimte natuurlijk ook als één oven gebruiken.

Bekijk alle ovens
samsung ovens

Reuzegrote capaciteit tot 50 liter

Compact oven / microgolfoven

De compacte oven (met grill functie) heeft een capaciteit van maar liefst 50 liter, zodat er voldoende ruimte voor meerdere of grotere gerechten is.

Bekijk alle compact ovens / microgolfovens
Image

Virtual Flame™-technologie

Kookplaat met Flex-zone

Samsung’s innovatieve Virtual Flame Technologie™ laat je zien hoe heet elke kookzone is, dankzij ingebouwde LED-lampjes. De Flexibele Zone is een ruime, rechthoekige kookzone die verdeeld is in twee vlakken. De zone is breed en ruim genoeg om verschillende formaten potten en pannen verhitten, ideaal voor het bereiden van meerdere gerechten.

Bekijk alle kookplaten
Image

Power-ventilatiesysteem

Dampkap

Een goede ventilatie is essentieel voor een praktische en gezonde kookomgeving. Een bijna geruisloos Power-ventilatiesysteem ververst dan ook snel en efficiënt de lucht.

Bekijk alle dampkappen
Image

Flexibel in gebruik

Vaatwasser

Samsung vaatwassers bieden je een slimme indeling en gebruik. Indien nodig kan het bovenste rek in de hoogte worden versteld om extra ruimte te maken voor grote stukken in het bovenste of onderste rek. Daarnaast biedt de optie halve lading je de mogelijkheid om alleen de vaat op het bovenste of het onderste rek te wassen.

Bekijk alle vaatwassers
Vaatwasser