Tablets

Welke tablet past bij jou?

Samsung Tablet

Galaxy Tab S3 nu met véél extra’s

Book Cover Keyboard, S Pen en Microsoft Office 365

De Galaxy Tab S3 9.7” WiFi is nu beschikbaar in een value pack die je de mogelijkheid geeft om het beste uit je gloednieuwe tablet te halen.
Bescherm je tablet en communiceer aan een topsnelheid met de stijlvolle Book Cover Keyboard, bewerk je foto’s snel en accuraat met de S Pen en gebruik je vertrouwde Microsoft Office 365 programma’s on-the-go.

Ontdek hem hier
Image

Discover the S Pen

Opent een wereld aan mogelijkheden

Met de speciaal ontworpen S Pen schrijft je net zo prettig als met een gewone pen, alleen kan je er veel meer mee dan alleen schrijven. Tekenen en bedienen, foto’s en beelden bewerken en opvrolijken, animated GIF’s maken; de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan zelfs iets noteren zónder het scherm te unlocken.

BEKIJK ALLE S PEN TABLETS
Samsung galaxy S-Pen

Book Cover Keyboard

Efficiënt en comfortabel

Maak je tablet mooier en productiever met een stijlvolle Book Cover Keyboard. Zo’n Book Cover Keyboard staat stevig en kan je eenvoudig op twee verschillende hoogtes zetten. Wil je comfortabel een film kijken? Zet hem dan rechtop. Een e-mail typen of foto's bewerken? Zet hem dan in de laagste stand.

Bekijk de Galaxy Tab S3 Book Cover Keyboard
Samsung tablet book bcover

Kies jouw tablet

Bekijk alle tablets

Galaxy Tab A

Eén tablet voor thuis en op het werk

Je bekijkt ’s morgens het nieuws en scant je social media. Je gaat naar het werk, zet een presentatie in elkaar en houdt de notulen bij. Vlak voor je naar huis vertrekt, controleer je de files. En ’s avonds kijk je lekker in je hangmat naar je favoriete serie. Het kan allemaal met je Galaxy Tab A. Perfect om mee te werken en te ontspannen.

BEKIJK DE GALAXY TAB A Bestel de Galaxy Tab A
Samsung galaxy Tab

Gaming

Het prachtige scherm, de waanzinnige graphics en het bioscoopachtige geluid brengen het gamen op de tablet naar een hoger niveau. Je beleving wordt heel intens. Met het grote aantal beschikbare spellen in het Galaxy Game Pack is gamen voor iedereen leuk, ook voor jonge kinderen. Het lijkt wel een digitale speeltuin!

BEKIJK ALLE TABLETS
Samsung game tablets

Streaming to TV

TV en tablet worden één

Online-filmpjes, interessante websites en grappige content direct op je TV scherm bekijken? Switch van klein naar groot formaat door je Galaxy Tab te verbinden met je Smart TV. En je hebt geen last van rommelige kabels. Via de Wi-Fi verbinding schakel je immers snel van het ene apparaat naar het andere en kijk je naadloos verder.

BEKIJK ALLE TABLETS
Samsung galaxy tab en TV

Olaf’s Frozen Avontuur nu alleen op Galaxy Tab A

Deze winter dompelt de Galaxy Tab A je onder in de magie van Disney! Ontdek als eerste Olaf’s Frozen Avontuur en geniet van knotsgekke spelletjes en apps.

Bestel de Galaxy Tab A Frozen
Galaxy Tab A Frozen

Tablet Accessoires

Wat mooi is, moet mooi blijven. Wat goed is, kan altijd nog beter. Daarom ontwikkelt Samsung allerlei accessoires om je Galaxy Tab te beschermen en nog gebruiksvriendelijker te maken.

Bekijk alle tablet accessoires
Samsung tablet accessoires