Elektronica

Samsung Electronics

Samsung Electronics

Samsung Electronics is internationaal marktleider in de productie van hightech elektronica en digitale media. Wij hebben deze positie verworven door innovatieve, betrouwbare producten en diensten te leveren. Maar ook door de inzet van talentvolle mensen en door continu te zoeken naar nieuwe ontdekkingen.

Samsung SDI

Samsung SDI

Samsung SDI loopt voorop in de ontwikkeling van nieuwe energieoplossingen met de productie van 's werelds toonaangevende kleine Li-ion batterij, de accu voor motorvoertuigen, energieopslagsystemen en elektronische materialen.

Samsung Electro-Mechanics

Samsung Electro-Mechanics

Samsung Electro-Mechanics produceert technische onderdelen van elektronische en mechanische apparatuur. Deze apparaten gebruiken de onzichtbare kracht van deze onderdelen om de wereld in beweging te brengen.

Samsung SDS

Samsung SDS

Samsung SDS is een ICT-dienstenleverancier met een innovatief productaanbod. Zijn producten dragen bij aan een slimmere en comfortabelere wereld.

Samsung Display

Samsung Display

Samsung Display is de internationale marktleider in de beeldschermindustrie. In deze sector worden fantastische technologieën gerealiseerd op basis van de beste technische vaardigheden. Bijvoorbeeld LCD & OLED voor kleine, middelgrote en extra grote producten.

Samsung Corning Advanced Glass

Samsung Corning Advanced Glass

Samsung Corning Advanced Glass is een vooraanstaande producent van elektronische materialen en vervaardigt OLED-glassubstraten en sputtering targets.