Financiële dienstverlening

Samsung Life Insurance

Samsung Life Insurance

Samsung Life Insurance is het grootste verzekeringsbedrijf in Zuid-Korea en staat bovenin de lijst van de National Customer Satisfaction Index(NCSI). Het bedrijf is trots op zijn klantgerichte aanpak en op het feit dat ze voor veel polishouders een partner voor het leven zijn.

Samsung Fire and Marine Insurance

Samsung Fire & Marine Insurance

Samsung Fire & Marine Insurance is een toonaangevend bedrijf in financiële dienstverlening. De onderneming biedt internationaal concurrerende polissen en diensten in diverse regio's, zoals de VS, Europa, China, Indonesië, Vietnam en Korea.

Samsung Card

Samsung Card

Samsung Card is een bedrijf in financiële dienstverlening dat geintegreerd is in Samsung. Het bedrijf levert lifestyle-privileges die de levenskwaliteit van zijn klanten verbeteren. Op deze manier stimuleert de onderneming een gezonde uitgave en voorziet klanten van meer dagelijks gemak.

Samsung Securities

Samsung Securities

Samsung Securities, is een vooraanstaand financiëel investeringsbedrijf in Korea. Het bedrijf levert dienstverlening in activabeheer aan individuele investeerders via toonaangevende producten en oplossingen, Daarnaast biedt de onderneming institutionele beleggers makelaarsdiensten op basis van concurrerend onderzoek en IT-mogelijkheden.

Samsung Asset Management

Samsung Asset Management

Samsung Asset Management is een vooraanstaande beleggingsbeheerder in Korea. De onderneming is gespecialiseerd in investeringsfondsen en wederzijds fondsbeheer, advies en gerelateerde producten en diensten.

Samsung Venture Investment

Samsung Venture Investment

Samsung Venture Investment is een firma in risicokapitaal. De firma investeert actief in toekomstgerichte bedrijven in verschillende bedrijfssectoren. Dat doen ze door totaaloplossing te bieden. Deze oplossingen omvatten niet alleen beleggingsfondsen, maar ook managementondersteuning, technische ondersteuning en marktregistratie.