Kernwaarden

De waarden die het karakter van Samsung bepalen.

Volgens Samsung is een leven aan de hand van sterke principes de sleutel tot goed zakendoen. Daarom hanteren wij de volgende kernwaarden en een zorgvuldige gedragscode. Deze vormen de basis voor elk besluit dat ons bedrijf neemt.

People

Mensen

Het zijn de mensen die het bedrijf maken. Daarom willen we bij Samsung onze mensen alle kansen bieden om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen.

Excellence

Perfectie

Achter alle activiteiten van Samsung zit een passie voor perfectie en een sterk streven om de beste producten en diensten op de markt te ontwikkelen.

Change

Verandering

In de huidige wereldeconomie volgen nieuwe ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Innovatie is dan cruciaal om als bedrijf te kunnen overleven. Al sinds onze oprichting richten we ons op de toekomstige behoeften en eisen van de markt. Zo kunnen we het succes van ons bedrijf op de lange termijn veiligstellen.

Integriteit

Onze ethische werkwijze vormt de basis voor onze bedrijfsvoering. Bij al onze activiteiten laten we ons leiden door een moreel kompas. Dit is een garantie voor onze eerlijkheid, ons respect voor alle betrokkenen en onze volledige transparantie.

Co-prosperity

Gedeelde welvaart

Een bedrijf kan pas succesvol zijn als het ook welvaart en kansen creëert voor anderen. Samsung stelt zich wereldwijd en in alle samenlevingen waarin we actief zijn verantwoordelijk op ten opzichte van de maatschappij en het milieu.